Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВИ ХАОС НА ЕСТРАДИ: Цеца Ражнатовић осула ПАЉБУ по КЕБИ након тврдње да јој је он СТВОРИО КАРИЈЕРУ: "Пиши ТУЖБУ!"

Светлана Цеца Ражнатовић није крила љутњу након Кебине "опаске", коју је испричао Саша Поповић.

1633515282_ceca-i-keba.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Иако су многи изјавили да ће Цеца као нови члан жирија у музуичком такмичењу "Звезде Гранда" бити досадна и монотона, не престаје да се прича и пише о њој.

Ових дана смо били сведоци и жестоких свађа са Драганом Стојковићем Босанцем, Александром Милићем Милијем, са којим се чак и тужи, а богами и Маријом Шерифовић.

Сада је уље на ватру додао и Саша Поповић, па су све прилике да је на изгледу и нови естрадни рат.

Наиме, у новој епизоди, Саша је замолио Цецу да исприча како је дошло до тога да она сними дует са Драганом Којићем Кебом, а када је рекао да је певач изјавио да је он заслужан за њену каријеру, певачица се изнервирала.

- Је л' могу ја да испричам како је дошло до дуета с Кебом? Је л' могу? - питао је Саша Цецу.

- Може, наравно - одговорила је Цеца.

- Причам ја с Кебом и кажем му: 'Снимио си дует с Цецом 'У сну љубим медна уста', како је дошло до тога?', а он каже мени: 'Молила ме је Цеца да снимимо дует и ја сам јој помогао да направи каријеру!' - у даху је открио Поповић.

- Мени су сви помогли да направим каријеру, само ја нисам учествовала у истој - казала је Цеца.

- Не, али озбиљно, он ми је рекао да је одмах пристао и да му је толико драго што си после те песме направила каријеру. Је л' то тако било стварно или није? - био је радознао Саша.

- Пиши тужбу - добацила је Марија Шерифовић, алудирајући на судски поступак који је Цеца поднела против Александра Милића Милија.

- Готов је - одговорила јој је Цеца кроз смех, а онда изнела своју страну приче.

- Наравно да није било тако. Кеба је имао тада ту песму и понудио ми ју је. Ја сам тада била девојчурак, то је 1990. година. Снимили смо песму, и та песма се и дан-данас пева и заиста је лепа. Али шта да радимо? Ако је Кеба тако рекао, опростићу му на деменцији - била је оштра Цеца.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas