Oglas
· · Komentari: 0

NOVI HAOS NA ESTRADI: Ceca Ražnatović osula PALJBU po KEBI nakon tvrdnje da joj je on STVORIO KARIJERU: "Piši TUŽBU!"

Svetlana Ceca Ražnatović nije krila ljutnju nakon Kebine "opaske", koju je ispričao Saša Popović.

1633515282_ceca-i-keba.JPG
Foto: Printscreen Youtube
Oglas

Iako su mnogi izjavili da će Ceca kao novi član žirija u muzuičkom takmičenju "Zvezde Granda" biti dosadna i monotona, ne prestaje da se priča i piše o njoj.

Ovih dana smo bili svedoci i žestokih svađa sa Draganom Stojkovićem Bosancem, Aleksandrom Milićem Milijem, sa kojim se čak i tuži, a bogami i Marijom Šerifović.

Sada je ulje na vatru dodao i Saša Popović, pa su sve prilike da je na izgledu i novi estradni rat.

Naime, u novoj epizodi, Saša je zamolio Cecu da ispriča kako je došlo do toga da ona snimi duet sa Draganom Kojićem Kebom, a kada je rekao da je pevač izjavio da je on zaslužan za njenu karijeru, pevačica se iznervirala.

- Je l' mogu ja da ispričam kako je došlo do dueta s Kebom? Je l' mogu? - pitao je Saša Cecu.

- Može, naravno - odgovorila je Ceca.

- Pričam ja s Kebom i kažem mu: 'Snimio si duet s Cecom 'U snu ljubim medna usta', kako je došlo do toga?', a on kaže meni: 'Molila me je Ceca da snimimo duet i ja sam joj pomogao da napravi karijeru!' - u dahu je otkrio Popović.

- Meni su svi pomogli da napravim karijeru, samo ja nisam učestvovala u istoj - kazala je Ceca.

- Ne, ali ozbiljno, on mi je rekao da je odmah pristao i da mu je toliko drago što si posle te pesme napravila karijeru. Je l' to tako bilo stvarno ili nije? - bio je radoznao Saša.

- Piši tužbu - dobacila je Marija Šerifović, aludirajući na sudski postupak koji je Ceca podnela protiv Aleksandra Milića Milija.

- Gotov je - odgovorila joj je Ceca kroz smeh, a onda iznela svoju stranu priče.

- Naravno da nije bilo tako. Keba je imao tada tu pesmu i ponudio mi ju je. Ja sam tada bila devojčurak, to je 1990. godina. Snimili smo pesmu, i ta pesma se i dan-danas peva i zaista je lepa. Ali šta da radimo? Ako je Keba tako rekao, oprostiću mu na demenciji - bila je oštra Ceca.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas