Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Обожавали смо га као Бебана у "Породичном благу": Данас је певач и живи на СПЛАВУ (ФОТО)

Са само 12 година појавио се у серији "Породично благо" и побрао све симпатије публике

1658989329_beban.png
Фото: Јутјуб/принтскрин/ Холивуд YоуТубе
Oglas

Иако смо Бебана гледали као симпатичног дечака, који је изврсно одглумио у поменутој серији, након тога није наставио своју глумачку каријеру. Уместо глуме, животни позив је пронашао у музици. Он је фронтмен групе "Ириефм" коју је основао још 2001. године у Београду.

Осим што пева, бави се и писањем текстова и свира тромбон. Оно што је свима приметно јесте да данас изгледа потпуно другачије.

Густа брада, дуга коса и потпуно нови имиџ од онога каквог га памтимо. Пре неколико година, појавио се потпуно наг у споту, што је изазвало бирне реакције јавности. Он живи на сплаву и, по свему судећи, живи другачијим животом од већине.

Једном приликом говорио је о улози Бебана у "Породичном благу", серији коју нација обожава:

- Никада се нисам покајао што сам то радио, ево репризира се већ десету годину заредом. Све то је људима остало урезано у сећање - рекао је Вукашин у "Јутарњем програму" на ТВ Прва.

Труди се да се не експонира јавности, посвећен је свом бенду, а велика страст су му мотори. У интервјуу за "Хелло" открио је један занимљив детаљ:

-  Још као мали сам маштао о мотору, али се отац томе противио. Имао је неколико тешких саобраћајних несрећа, а после једне је остао инвалид. Зато ми није дозвољавао да набавим мотор. Тек касније, са 24-25, када сам се одвојио од куће, мој први акт самосталности је била куповина мотора. Имао сам свест о свему, и, ево, већ осам година одговорно возим и уживам - открио је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas