Oglas
· · Komentari: 0

Obožavali smo ga kao Bebana u "Porodičnom blagu": Danas je pevač i živi na SPLAVU (FOTO)

Sa samo 12 godina pojavio se u seriji "Porodično blago" i pobrao sve simpatije publike

1658989329_beban.png
Foto: Jutjub/printskrin/ Holivud YouTube
Oglas

Iako smo Bebana gledali kao simpatičnog dečaka, koji je izvrsno odglumio u pomenutoj seriji, nakon toga nije nastavio svoju glumačku karijeru. Umesto glume, životni poziv je pronašao u muzici. On je frontmen grupe "Iriefm" koju je osnovao još 2001. godine u Beogradu.

Osim što peva, bavi se i pisanjem tekstova i svira trombon. Ono što je svima primetno jeste da danas izgleda potpuno drugačije.

Gusta brada, duga kosa i potpuno novi imidž od onoga kakvog ga pamtimo. Pre nekoliko godina, pojavio se potpuno nag u spotu, što je izazvalo birne reakcije javnosti. On živi na splavu i, po svemu sudeći, živi drugačijim životom od većine.

Jednom prilikom govorio je o ulozi Bebana u "Porodičnom blagu", seriji koju nacija obožava:

- Nikada se nisam pokajao što sam to radio, evo reprizira se već desetu godinu zaredom. Sve to je ljudima ostalo urezano u sećanje - rekao je Vukašin u "Jutarnjem programu" na TV Prva.

Trudi se da se ne eksponira javnosti, posvećen je svom bendu, a velika strast su mu motori. U intervjuu za "Hello" otkrio je jedan zanimljiv detalj:

-  Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor. Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam - otkrio je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas