Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОБРАЗОВАЊЕ наших највећих звезда: Ко са ЕСТРАДЕ нема ни средњу школу, а ко је завршио два ФАКУЛТЕТА?

Погледајте који степен образовања имају највеће естрадне звезде

1667643425_Foto-Printscreen-Instagram-aleksandraprijovic-vesna_zmijanac_official-Ataimages.rs.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - александрапријовиц, весна_змијанац_оффициал, Атаимагес.рс
Oglas

Познате личности свакодевно деле своја мишљења и ставове на различите теме, а неке од њих имају завршену само основну школу.

Ипак, неке су завршиле и по два факултета. Певачица Весна Змијанац нема завршену средњу школу, али има диплому са курса дактилографије.

Њена колегиница Александра Пријовић завршила је само три разреда средње школе, а једном приликом је обећала да ће кад-тад дипломирати.

 

Основну школу имају и Дара Бубамара, Љуба Аличић, Ера Ојданић, Зорица Марковић, Злата Петровић и Северина.

Фото: Атаимагес.рс

Едита Арадиновић има само осам разреда основне школе. Наиме, исписала из Средње техничке школе за дизајн коже, који је временом престао да је занима.

Има и оних певача који имају диплому средње школе. Индира Радић је медицинска сестра, Џеј Рамадановски аутолакирер, Халид Муслимовић је метало-стругар, Буба Мирановић је бабица.

Прочитајте још: Породила се Марија Егеља: Водитељка постала мама

Вера Матовић завршила је учитељску, а средњу трговачку Јелена Карлеуша, Драгана Мирковић и Мира Шкорић.

 

Јелена Розга средњу балетску и гимназију у Загребу, а Нада Топчагић завршила је средњу кожарску.

 

А да има и факултетски образованих доказују Неда Украден која има две дипломе, завршила је Правни и Филолошки факултет, Драгољуб Ђуричић и Жика Миленковић завршили су Академију ликовних уметности, Сузана Манчић има диплому Правног факултета, као и Нада Обрић.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas