Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Обрисао све заједничке фотографије са Иваном: Бивши муж наше АТЛЕТИЧАРКЕ отишао у Дубаи - "Викенд може да почне"

Разишли су се због различитих погледа на будућност

1703323356_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-marko_fitt.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - марко_фитт
Oglas

Када се прочула вест о разводу, Ивана Шпановић је за медије испричала да је ово веома тежак период за њу и њеног бившег изабраника, те замолила да се њена приватност поштује. Навела је да су њихови животни путеви кренули различитим правцима, и изјавила да више нису имали исте погледе на будућност.

Са друге стране, фитнес инструктор Марко Вулета, на друштвеним мрежама је оставио поруку за коју се верује да је упућена њој, а говори о фокусу људи на само једну ствар у животу док остале буду запостављене. Он се одмах затим преселио у Уједињене Арапске Емирате, где је почео да ради, а сада се огласио из Дубаија и кроз емотиконе показао да ужива у сунцу и плажама. Сликао у лифту, а затим у купаћем и папучама, па поручио: "Одрађен посао и тренинг, викенд може да почне!"

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - марко_фитт

По његовим осталим објавама, чини се да је после раставе од Иване Марку све потаман, па смо имали прилике да видимо како ужива у води, али и како снима призоре по Дубаију. Марко је, иначе, данас обрисао све фотографије са Иваном са друштвених мрежа, док она и даље има слике са њим на Инстаграму.

 

Ивана је на друштвеним мрежама вратила своје девојачко презиме Шпановић, а сусрела се и са негативним коментаром испод видеа на ком је показала како вежба за освајање олимпијског злата, једине медаље која јој фали. Испод поменутог снимка, један од корисника друштвене мреже Инстаграм оставио је коментар: "И тако ти оста сама са својим медаљама и успесима..." Ивана је на то одлучила да одговори: "Је л' ово Вама звучи патетично? То је можда Ваше стање ума, тренутне околности нас не дефинишу као особе, успеси још мање. А о томе како ко сматра да треба да живи свој живот је само његова ствар", одговорила је Ивана Шпановић.

Пар се венчао у септембру прошле године. Њихово венчање је било на отвореном, на ранчу у Умчарима надомак Београда у бајковитом амбијенту. Том приликом се нашироко причало о Иваниним одлукама да носи патике са венчаницом на свадби, да посебно дотера кућног љубимца за ову прилику, али и да готово целу свадбу сви буду на травнатој површини.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas