Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Све што уносим у себе мора да има сврху": Ивана Шпановић се строго придржава следећих ПРАВИЛА исхране

Начин исхране Иване Шпановић јој помаже да буде здрава и да постиже спортске успехе

1709642067_Foto-Profimedia-Ivana-Spanovic.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ивана Шпановић је једна од наших најбољих спортистикиња, а за успехе које је постигла је заслужна њена упорност, таленат и начин живота који води. Што се тиче исхране, која је често ригорозна, најтеже јој пада да се одрекне слаткиша. 

- Искрено, што сам старија све мање проблема имам. Последњих седам, осам година сам се доста посветила свом телу, хормонима и томе шта ми прија,а шта не. Када сам схватила да то што уносим у себе мора да има своју сврху, престала сам да размишљам о томе да ли ми се нешто једе или не. Једноставно, то је нешто што се подразумева. Обожавам шећер, али се трудим да га избегавам из здравствених разлога јер имам неких проблема, али могу рећи да сам слаткишар. На крају сезоне увек волим да се почастим. Што сам старија, тренирам све мање, али квалитетније. Тело и ум су уско повезани и спорт много значи. Свесна сам да једног дана нећу скакати у даљ и трчати толике километраже, али волела бих да скијам, што ми је сада баш забрањено - рекла је Ивана.

Дотакла се и Светско првенство на које ове године не иде и нагласила да је то била јако тешка одлука. 

- Још увек се опорављам, синоћ је било женско финале. Било ми је жао што нисам отишла, али Париз је једини циљ и највећи циљ у мојој каријери. Фокусирани смо максимално на то, за то се спремам. Најбитније је да сам здрава и да тренинзи иду како треба - искрена је била Шпановићка.

Развод сматрам неуспехом

Подсетимо, Ивана је била од 2021. до 2023. године у браку са фитнес инструктором Марком Вулетом.

- Иако разумем јавни интерес, приватан живот сам се увек трудила да буде приватан - говорила је тад. Како се Марко и ја разводимо, обоје се суочавамо са врло емотивним периодом, јер обоје сматрамо ово заједничним неуспехом - рекла је она својевремено за Телеграф.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas