Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РАЗВОДИ СЕ ИВАНА ШПАНОВИЋ: "Ово је заједнички неуспех"

Разводи се Ивана Шпановић, а на брак са Марком Вулетом тачку ће ставити после две године брака.

1702800541_fa3f0fbcbceeb2ea4bdef5118ce4f80f4f6887d7.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Прослављена атлетичарка открила је да је иза ње тежак период, а потврдила је и вест о разводу.

Подсетимо, Ивана је претходну везу окончала после 10 година, а везу са Марком Вулетом, професионалним тренером, крунисала је браком 2021. године.

Сумњу да међу партнерима нешто није уреду пробудила је чињеница да су заједничке фотографије на "Инстаграму", које је пар чини се свакодневно објављивао, постале све ређе, да би последња објава била 23. новембра 2022. године.

- Иако разумем јавни интерес, приватан живот сам се увек трудила да буде приватан али, како се Марко и ја разводимо, обоје се суочавамо са врло емотивним периодом јер обоје сматрамо ово заједничним неуспехом - потврдила је вест о разводу атлетичарка и додала:

- Потребан нам је обома лични простор и поштовање интиме како би се обоје, што брже и безболније вратили мирнијим токовима живота.

- Не желимо ни једног тренутка да порекнемо људске вредности једног у односу на другог, у брак смо обоје ушли са истим жељама и потребама, које су се, уз обостране личне амбиције, погледе на будућност, приоритете и изборе променили у различитим правцима - потврдила је да се разводи Ивана Шпановић, те додала да се на ову тему више неће оглашавати.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas