Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Очева болест ће ујединити породицу": Принц Хари коначно проговорио о краљу Чарлсу

Док се чека ексклузивни интервју, принц Хари је за медије рекао пар ствари које могу слутити на помирење унутар породице

1708089764_Foto-Profimedia-Hari.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принц Хари први пут је јавно говорио о оцу Чарлсу након што се сазнало да краљ има рак. Више него важне, па чак и бомбастичне изјаве, доноси интервју из емисије "Гоод Морнинг Америца". Да британски монарх болује од опаке болести, Бакингемска палата саопштила је петог фебруара.

Хари је рекао да је захвалан што је могао да проведе време са оцем након што је објављено да краљ болује од канцера и наговестио да ће болест његовог оца имати нови утицај на краљевску породицу, пише Даилy Маил.

Нада се да ће болест његовог оца излечити његов раздор са породицом у Британији.

За АБЦ-ијеву емисију "Гоод Морнинг Америца" испричао је како је путовао прошле недеље у Лондон без супруге Меган Маркл и њихове деце Лилибет и Арчија. Тај пут десио се мање од 24 сата након објаве о здравственом стању кралај. Хари се у Британији задржао један дан, а онда се вратио у САД.

"Очева болест ће ујединити породицу"

На питање ГМА водитеља Вила Рива колико је путовање кући било за њега "емотивно", Хари је је одговорио: "Гледајте, ја волим своју породицу. Захвалан сам на чињеници да сам могао да одем, видим оца и проведем било колико времена са њим".

Водитељ, који је иначе син глумца Кристофера Рива, додао је: "Такође сам у свом животу животу открио да врста болести у породици може да буде подстицајна за поново уједињење породице. Да ли је то могуће у овом случају?

"Апсолутно. Да, сигуран сам. У свим тим породицама видим то из дана у дан, опет, снагу породичне јединице која се окупља. Мислим да свака болест, свака болест спаја породице".

Тема интервјуа је и могућност да постане амерички држављанин, његов живот са Меган и промоција Инвицтус Гамес 2025. због чега су пре два дана стигли у Канаду, преноси Даилy маил. Према до сада објављеним детаљима интервју, принц Хари није прекршио савет стручњака па није откривао детаље разговора са оцем, говорили су му да ће то бити кључно за њихов однос.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas