Oglas
· · Komentari: 0

"Očeva bolest će ujediniti porodicu": Princ Hari konačno progovorio o kralju Čarlsu

Dok se čeka ekskluzivni intervju, princ Hari je za medije rekao par stvari koje mogu slutiti na pomirenje unutar porodice

1708089764_Foto-Profimedia-Hari.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Hari prvi put je javno govorio o ocu Čarlsu nakon što se saznalo da kralj ima rak. Više nego važne, pa čak i bombastične izjave, donosi intervju iz emisije "Good Morning America". Da britanski monarh boluje od opake bolesti, Bakingemska palata saopštila je petog februara.

Hari je rekao da je zahvalan što je mogao da provede vreme sa ocem nakon što je objavljeno da kralj boluje od kancera i nagovestio da će bolest njegovog oca imati novi uticaj na kraljevsku porodicu, piše Daily Mail.

Nada se da će bolest njegovog oca izlečiti njegov razdor sa porodicom u Britaniji.

Za ABC-ijevu emisiju "Good Morning America" ispričao je kako je putovao prošle nedelje u London bez supruge Megan Markl i njihove dece Lilibet i Arčija. Taj put desio se manje od 24 sata nakon objave o zdravstvenom stanju kralaj. Hari se u Britaniji zadržao jedan dan, a onda se vratio u SAD.

"Očeva bolest će ujediniti porodicu"

Na pitanje GMA voditelja Vila Riva koliko je putovanje kući bilo za njega "emotivno", Hari je je odgovorio: "Gledajte, ja volim svoju porodicu. Zahvalan sam na činjenici da sam mogao da odem, vidim oca i provedem bilo koliko vremena sa njim".

Voditelj, koji je inače sin glumca Kristofera Riva, dodao je: "Takođe sam u svom životu životu otkrio da vrsta bolesti u porodici može da bude podsticajna za ponovo ujedinjenje porodice. Da li je to moguće u ovom slučaju?

"Apsolutno. Da, siguran sam. U svim tim porodicama vidim to iz dana u dan, opet, snagu porodične jedinice koja se okuplja. Mislim da svaka bolest, svaka bolest spaja porodice".

Tema intervjua je i mogućnost da postane američki državljanin, njegov život sa Megan i promocija Invictus Games 2025. zbog čega su pre dva dana stigli u Kanadu, prenosi Daily mail. Prema do sada objavljenim detaljima intervju, princ Hari nije prekršio savet stručnjaka pa nije otkrivao detalje razgovora sa ocem, govorili su mu da će to biti ključno za njihov odnos.

(BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas