Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Од принца журки до светског државника, и оца пуног љубави: Принц Вилијам данас слави 41.РОЂЕНДАН, и све више личи на БУДУЋЕГ КРАЉА

Стару репутацију раздражљивих испада, заменио је смислом за хумор

1687342103_Princ-Vilijam-Naslovna.jpg
Фото: Профимедиа/ Инстаграм принтсцреен
Oglas

Данас, кључни саветник краља, пуни 41.годину. Принц Вилијам се достао мењао кроз године, а како ДаилyМали пише- чини се да је Вилијаму данас на ТикТоку једнако угодно као када држи страствене говоре нацији.

Чак и јавно отуђење од брата, принца Вилијама, оставило је принца Вилијама непотрешеним, барем споља.

Вилијамова еволуција од некога ко воли да партија до будућег краља, је сада сигурно завршена.

Принц од Велса је сада централна фигура у вођењу имиџа краљевске породице, и кључна фигура у свим великим одлукама, као и планирању будућег пута за саму монархију.

Приметна је промена у нејговим јавним наступима, од некада резервисаног и хладног младића, очевици смо 
доста опуштенијег принца, који уме да се смеје и збија шале и на званичним посетама и ангажманима.

Ипак, како принц Вилијам, који данас пуни 41 годину, улази у совју пету деценију, он је слика и прилика будућег краља. Он је десна рука свом оцу краљу Чарлсу, који већ неко време игра главну улогу у породичним дискусијама, укључујући преговоре о будућности његовог млађег брата Харија, и проблематичног стрица принца Ендрјуа.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas