Oglas
· · Komentari: 0

Od princa žurki do svetskog državnika, i oca punog ljubavi: Princ Vilijam danas slavi 41.ROĐENDAN, i sve više liči na BUDUĆEG KRALJA

Staru reputaciju razdražljivih ispada, zamenio je smislom za humor

1687342103_Princ-Vilijam-Naslovna.jpg
Foto: Profimedia/ Instagram printscreen
Oglas

Danas, ključni savetnik kralja, puni 41.godinu. Princ Vilijam se dostao menjao kroz godine, a kako DailyMali piše- čini se da je Vilijamu danas na TikToku jednako ugodno kao kada drži strastvene govore naciji.

Čak i javno otuđenje od brata, princa Vilijama, ostavilo je princa Vilijama nepotrešenim, barem spolja.

Vilijamova evolucija od nekoga ko voli da partija do budućeg kralja, je sada sigurno završena.

Princ od Velsa je sada centralna figura u vođenju imidža kraljevske porodice, i ključna figura u svim velikim odlukama, kao i planiranju budućeg puta za samu monarhiju.

Primetna je promena u nejgovim javnim nastupima, od nekada rezervisanog i hladnog mladića, očevici smo 
dosta opuštenijeg princa, koji ume da se smeje i zbija šale i na zvaničnim posetama i angažmanima.

Ipak, kako princ Vilijam, koji danas puni 41 godinu, ulazi u sovju petu deceniju, on je slika i prilika budućeg kralja. On je desna ruka svom ocu kralju Čarlsu, koji već neko vreme igra glavnu ulogu u porodičnim diskusijama, uključujući pregovore o budućnosti njegovog mlađeg brata Harija, i problematičnog strica princa Endrjua.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas