· · Коментари: 1
ЗВЕЗДА

ОД СУМЕ СЕ ВРТИ У ГЛАВИ: Наташа Беквалац уговорила ОГРОМАН ХОНОРАР за Нову годину, али ОВО неће дозволити на наступу!

Наташа Беквалац пред одабраном публиком у новогодишњој ноћи.

1636891186_9f0235e2f9e02914dbd06352324e7067bcf0de61.jpg
Фото: АТА

Наташа Беквалац ће 31. децембра и 1. јануара певати пред београдском публиком у два луксузна хотела, а  како пишу медији, за то је договорила велики хонорар.

Прочитајте још: Прабака Елене Караман Карић је била Перуанка, а за њу је у Далмацији направљена једна од НАЈЛЕПШИХ ВИЛА, која постоји и данас! (ФОТО)

Беквалчева је заказала наступе за дочек Нове 2022. године и репризу, а наводно је уговорила хонорар од 70.000 евра.

Најбитније је здравље

"Добила је понуде које се не одбијају. За дочек и репризу узеће 70.000 евра. Она је велика звезда и око ње се сви отимају, због тога су јој власници ових хотела понудили велике паре на које нико не би остао имун" тврди извор.

Да јој новац није битнији од здравља фанова, објаснио је даље извор.

"Наташа је пристала да пева, али јој је важно да се све епидемиолошке мере поштују. Засад су на снази ковид пропуснице које ће бити неопходне, али уколико Кризни штаб донесе нове мере, организатори ће настојати да се и оне испуне. Наташа ситуацију са ковидом јако озбиљно и одговорно схвата због тога неће дозволити да на њеном наступу буде било каквих неправилности које би угрозиле нечије здравље".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.