Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРВ НИЈЕ ВОДА

Прабака Елене Караман Карић је била Перуанка, а за њу је у Далмацији направљена једна од НАЈЛЕПШИХ ВИЛА, која постоји и данас! (ФОТО)

Прелепа љубавна прича.

1636793440_Untitled1588.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ elenakaraman.essenceofliving
Oglas

За ћерку Верице Ракочевић, Елену Караман Карић, духовност и тражење себе је већ неколико година приоритет. Неретко се налазила на мети јавности због своји контроверзних ритуална.

Кад Далматинац ожени Перуанку

Овог пута, Елена Караман Карић је на свом Инстаграм профилу објавила дирљиву љубавну причу између њеног прадеде и прабабе и повезала је са својим путовањем:

Некада давно, један Антонио довео је љубав свог живота из далеког Перуа у своју родну Далмацију, и на острву Колоцеп недалеко од Дубровника саградио јој најлепшу кућу у крају.. Вила Магду..

Имам многобројну фамилију у Перуу, у граду Чиклају, на 3.000 метара надмосрске висине

Магдалена је била мала жена, великог срца. Сећам је се магловито а осећам сваком ћелијом.. била ми је и остала водич на путу душе којим сам се упутила пре пуно година. Онај пут који има једно једино одредиште, а то је повратак у срце .. у ону најаутентицнију верзију себе.

По причи моје маме по Магдалени, мојој прабаки сам добила име..

Прочитајте још: ВИЛ СМИТ желео да позове ХАЛЕ БЕРИ У СВОЈ ХАРЕМ: "Схватио сам да ако не могу да задовољим једну жену, онда не могу ни 25" (ФОТО)

Њена енергетска есенција ме је одредила по много чему.. вратила у њен родни Перу где је данас кућа моје душе, где сам на врховима Анда доживела прве иницијације са Quero шаманима и добила благослове који су у многоме одредили моју судбину..

Данас један Антонио и једна (Магда)Елена у јеном малом приморском граду буде сећање на детињство у Вила Магди, на своје прадиду и нону ( како смо је сви у породици звали ).

Елена има далматинске и перуанске крви, а уз чињеницу да јој је мајка Верица са Косова, све ово јој даје богато генетско наслеђе.

Породица у Перуу

Пре много година, у једном интервјуу, Елена је открила да јој је перуанско порекло честа инспирација за дизајн.

Прочитајте још: ВЕРИЦА РАКОЧЕВИЋ за Магазин Новости открива у чему се осећа најпријатније и шта жене НИПОШТО не би требало да носе

- Моја бака је Перуанка и блиска ми је цивилизација Инка. Не кажу џабе да крв није вода, зато ми је бакин перуански накит често био инспирација за дизјанирање – рекла је Елена за емисију Ексклузив, а за Сторy.рс додаје да има у плану посету Перуу те открива да јој бројна родбина живи у граду Чиклају.

-Имам тамо бројну фамилију коју планирам да посетим. Мој отац се помало љути што до сада нисам путовала у Перу, али ми је потребна посебна припрема за надморску висину од око 3.000метара, колика је у просеку у региону око града Чиклаја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas