Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОДЛАЗЕ УМЕТНИЦИ ЈЕДАН ПО ЈЕДАН" Супруга Даде Топића поводом смрти Слађане Милошевић

Мира Топић, супруга Даде Топића, с којим је покојна Слађана Милошевић имала дует "Принцеза", огласила се за Курир и рекла да су данима покушавали да је добију и да су сумњали да је преминула.

1711457934_3847573_44_ff.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

"Дадо је чуо последњи пут кад је био у Београду да је Слађани јако лоше. Писали смо јој и звали смо је пре четири дана јер је требало да пева са Дадом у Загребу на једном венчању “Принцезу", али нам није одговорила. Туга. Одлазе уметници један по један", рекла је супруга Даде Топића за Курир.

Подсетимо, на југословенску поп-рок сцену испливала је 1977. године са песмом "Ау, Ау" и исте године имала свој први већи наступ на Концерту код Хајдучке чесме, где је наступала пре Бијелог дугмета.

Милошевић је почела да руши табуе, кад је издала песму под називом "Секси дама", која је била забрањена за емитовање на бројним радијским и телевизијским програмима.

Године 1979, промовисала је песму "Амстердам", а 1981. године наступила на избору за југословенског представника на Песми Евровизије у Београду и освојила осмо место са композицијом "Рецепт за љубав".

Са Дадом Топићем је 1984. године снимила песму "Принцеза", која је преведена и на енглески језик, а 1989. године је отишла у Сједињене Државе, где је неко време свирала са групом "Бабy Систер".

Једно време је била брокер на берзи, а радила је и у маркетиншким агенцијама. У Београд се вратила 1995. године.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas