Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

ЗБОГ ЊЕ ЈЕ ПОСТАО ЧОВЕК: Ово је жена којој Џеј много дугује

Певач није имао нимало лако детињство

1603786198_New-Project--1-.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Џеј Рамадановски, данас је један од најбољих домаћих певача, чије се песме сврставају у евергрин.

Прочитајте још: Аца Лукас открио због чега је напустио ГРАНД, а ову жену је НАЈВИШЕ ВОЛЕО

Ипак, његово одрастање није било нимало лако, одрастао је на улици, а захваљујући једној жени дошао је да учи школу.

- Џеј је прави Дорћолац, знам га од малих ногу. То старо друштво се окупљало у једној кафани која је давних дана затворена. Њега су сви познавали, увек се појављивао и свирао тарабуку. Тада је још тинејџер био, а увек је био весео и људи су га волели. Никад није био стипса, волео је да даје и да части људе, кад има, делио је са свима. Овде је ишао у основну школу, једно време је био у поправном дому, а кад је изашао запослио се у фарбари. Седам дана је радио и дао отказ, тад нам је говорио: „Ја уђем гарав, а изађем сав црвен од фарбе”, открио је Џејов комшија Душан. У школи „Браћа Барух”, директор је открио нове детаље о популарном фолкеру.

- Џеј је ишао код нас у школу, учитељица му је била Даница Пекић. Она га је на улици нашла уплаканог и довела га да учи школу. Говорио је да му је она као мајка и да није било ње никад не би изашао на прави пут. Купила му је књиге, одећу и бринула о њему. Био је на једној прослави школе, па је о Даници кроз сузе причао, много ју је волео-  испричао је Драгомир.

Упркос томе што је био проблематичан и одрастао у тешким условима, један од староседелаца је испричао да је Рамадановски ипак “постао човек”.

Прочитајте још: Дара Бубамара више не крије дечка: Пао и први јавни пољубац (ФОТО)

- Џеј је одрастао на овим улицама. Једно време је шибицарио, крао и био проблематичан, много је пио. Упркос томе је свима био драг, али причало се да је пошао погрешним путем и да ће све да изгуби. Међутим, то ипак није тако. Свака му част, чак је и стан купио и обезбедио се, постао је прави човек. Живео је ту у баракама одакле су их протерали, па све порушили како би се сад нешто градило. Прича се сад да стан овде продаје, али ми га често срећемо у кафаници на углу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas