Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласила се Бојана Баровић пред Николин долазак: "Данашњи дан чекам већ дуго"

Певач Никола Роквић је пре тачно месец дана крену пешака пут Грчке, тачније острва Егина. Данас је последњи дан његовог ходочашћа и коначно стиже на циљ

1716374419_a2ca20d39008fa9b6f50ebc4172706edfd0eec50.jpg
Фото: Инстаграм/Принтскрин/бојанабаровиц
Oglas

Повод Николиног пута је прикупљање новчаних средстава за хуманитарне сврхе и у томе је и успе. Бројне познате личности су подржале његову фондацију, а током пута су му се придруживали и чланови породице као и бројни пријатељи.

Николу у Егини већ чека супруга Бојана Баровић са децом, а данас се огласила на друштвеној мрежи Инстаграм, чекајући супруга.

- Данашњи дан чекам већ дуго, много дуже од месец дана.. Од када су кренуле саме припреме за “Овај пут за дечију радост” мисли су ми биле везане за сам крај пута за који нисам ни слутила да ће изазвати оволико емоција колико код нас самих, толико и код свих вас… Крај овог пута обележава једну малу еру за нас, еру победе снаге над слабошћу, љубави над мржњом, дела над неделима, лепоте над ружноћом, духа над празнином. Победе доброг над злим. И док моја боља половина корача последње километре у патикама излизаних ђонова и огрубелих стопала, знам да ово није само његова победа, јер за себе самог ово никада не би радио, ово је победа свих нас који смо се кроз његове кораке спојили у заједницу љубави, поштовања и радости! Таки, као и увек, чекамо те на крају пута - написала је Бојана.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas