Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласила се ПОРОДИЦА БРУСА ВИЛИСА: "Иако су вести болне, олакшање је коначно имати јасну дијагнозу" (ФОТО)

Породица Бруса Вилиса је прошле године први пут пружила јавности увид у његово стање, а сада су објавили тачну дијагнозу

1676621162_0b01d2895bd1578b071e4119e5cf07769b836b2f.jpg
Фото: Епа
Oglas

Легенадарни холивудски глумац, Брус Вилис, последњих година бори се са здравственим проблемима.

Његова целокупна породица, укључујући супругу Ему, ћерке Румер, Скаут, Талулу, Евелин и Мејбел, као и бивша супруга Деми Мур, открила је да Брус пати од облика деменције која се зове фронтотемпорална деменција (ФТД).

- Наша породица жели да запонче саопштење изражавањем наше најдубље захвалности за невероватан излив љубави, подршке и дивних прича које смо сви примили од када смо поделили Брусову оригиналну дијагнозу. У том духу, желели смо да вам дамо најновије информације о нашем вољеном супругу, оцу и пријатељу јер сада имамо дубље разумевање онога што он доживљава. Откако смо у пролец́е 2022. објавили Брусову дијагнозу афазије, Брусова стање је напредовало и сада имамо конкретнију дијагнозу: фронтотемпорална деменција (позната као ФТД). Нажалост, изазови у комуникацији су само један од симптома болести са којом се Брус суочава. Иако је ово болно, олакшање је коначно имати јасну дијагнозу - гласи званично саопштење породице.

Оние су веб страници Удружења за фронтотемпоралну дегенерацију детаљније поделиле како се Бурс осећа:

- Брус је увек веровао у коришц́ење свог гласа у свету да би помогао другима и да би подигао свест о важним питањима и јавно и приватно. Знамо у нашим срцима да би, када би могао данас, желео да одговори тако што ц́е скренути глобалну пажњу и повезати се са онима који се такође суочавају са овом исцрпљујуц́ом болешц́у и како она утиче на толике појединце и њихове породице - додала је породица и наставља:

Познато је колико се целокупна Брусова породица држи заједно. Бивша жена, Деми Мур, иако већ годинама није са њим у браку, пружа му неизмерну подршку.

Звезда "Умри мушки" ускоро ц́е по први пут постати деда јер јењегова најстарија ц́ерка Румер трудна и чека  прву бебу са дечком Дереком Ричардом Томасом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas