Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕЧ СТАРИЈИХ

ОГЛАСИО СЕ БОГДАНОВ ОТАЦ: Ево како је бивши атлетичар прокоментарисао раскид сина са Цецом (ФОТО)

Певачица Светлана Цеца Ражнатовић и угоститељ Богдан Срејовић раскинули су након годину дана везе.

1643806072_56036_fff_f.jpg
Фото: Приватна архива
Oglas

Када се у јануару прошле године сазнало за Цецину и Богданову љубав, Богданов отац Милош Срејовић је тада открио да му син о новој љубави са певачицом ништа није причао, али је истакао и да подржава сваки његов избор.

Сада, када је потврђена информација да је до раскида љубавне везе певачице и угоститеља заиста и дошло, Милош се опет огласио:

- Као што сам вам рекао и прошли пут, све је то незахвално коментарисати. Ја им се нисам мешао ни у везу, па нећу ни у раскид. Одрасли су људи, ако је то њихова заједничка одлука, ја је поштујем - кратко је поручио бивши спортиста за "Курир".

Подсетимо, Милош Срејовић је за Цецину и Богдановуи љубав сазнао из медија и да до тада сина није видео тако срећног и задовољног.

Прочитајте још: Цеца и Богдан су РАСКИНУЛИ! Пар ставио тачку на љубав мирним речима

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Незахвално је то коментарисати. Они су пунолетни, зрели људи, који знају да брину о себи. Колико сам могао да приметим, срећни су и задовољни. То је обострана прича и не бих се даље мешао у то. Морам рећи да Богдана нисам скоро чуо и видео тако срећног и задовољног, па претпостављам да је све у савршеном реду - љубазно нам је тада рекао некадашњи атлетски шампион, па додао:

- Јуче сам из медија сазнао да се мој Богдан забавља са Цецом. Није ми то ништа помињао раније, кад смо се чули последњи пут, рекао ми је да ћемо се ускоро видети и причати. Требало је да дође кући за Божић, али је био нешто спречен - уз осмех је завршио Срејовић који живи у Крагујевцу и захвалио се што смо га позвали.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas