Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
раскид

Цеца и Богдан су РАСКИНУЛИ! Пар ставио тачку на љубав мирним речима

Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић и угоститељ Богдан Срејовић, решили су да ставе тачку на свој емотиван однос, након годину дана везе.

1643802416_ceca_bogdan_hyatt_21052021_0016.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Иако је све деловало идилично и да је Цеца нашла партнера "за цео живот", неке ствари су се промениле и њихова љубав није опстала.

Наиме, средином јануара прошле године у јавност је процурела вест да су балканска музицка звезда, Светлана Цеца Ражнатовић и познати београдски угоститељ Богдан Срејовић у љубавној вези. Ова веза је почела мало пре него што је вест стигла у медије, али због учесталих заједничких појављивања са пријатељима по граду и те како је постала запажена и брзо постала сазнање представника седме силе.

Током претходног периода Светлана и Богдан су проводили много времена заједно, а одређене тренутке љубавне приче су приказивали на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Сигурно га се сећате из теленовела: Популарни ЛАТИНО ГЛУМАЦ се разводи, наводно преварио супругу са 80 ЖЕНА (ФОТО)

-Стекао се утисак целокупне хармоније, као и породично блиских однос са обе стране. То је разлог више зашто је ова информација изненађујућа и да је на ову везу стављена тачка.

Цеца и Богдан нису зелели да кометаришу превише раскид који се десио, али једино што су желели, јесте да потврде ове наводе:

-Више нисмо у вези, али бићемо пријатељи до краја живота.

Очигледно су разлике постојале, а Цеца и Богдан нису савладали све изазове који су били испред њих, тако да је ова љубавна прича постала само успомена. Раскид није био буран, нити је по среди трећа особа, већ су обе стране схватиле да су емоције избледеле.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas