Oglas
· · Komentari: 0
REČ STARIJIH

OGLASIO SE BOGDANOV OTAC: Evo kako je bivši atletičar prokomentarisao raskid sina sa Cecom (FOTO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović raskinuli su nakon godinu dana veze.

1643806072_56036_fff_f.jpg
Foto: Privatna arhiva
Oglas

Kada se u januaru prošle godine saznalo za Cecinu i Bogdanovu ljubav, Bogdanov otac Miloš Srejović je tada otkrio da mu sin o novoj ljubavi sa pevačicom ništa nije pričao, ali je istakao i da podržava svaki njegov izbor.

Sada, kada je potvrđena informacija da je do raskida ljubavne veze pevačice i ugostitelja zaista i došlo, Miloš se opet oglasio:

- Kao što sam vam rekao i prošli put, sve je to nezahvalno komentarisati. Ja im se nisam mešao ni u vezu, pa neću ni u raskid. Odrasli su ljudi, ako je to njihova zajednička odluka, ja je poštujem - kratko je poručio bivši sportista za "Kurir".

Podsetimo, Miloš Srejović je za Cecinu i Bogdanovui ljubav saznao iz medija i da do tada sina nije video tako srećnog i zadovoljnog.

Pročitajte još: Ceca i Bogdan su RASKINULI! Par stavio tačku na ljubav mirnim rečima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu - ljubazno nam je tada rekao nekadašnji atletski šampion, pa dodao:

- Juče sam iz medija saznao da se moj Bogdan zabavlja sa Cecom. Nije mi to ništa pominjao ranije, kad smo se čuli poslednji put, rekao mi je da ćemo se uskoro videti i pričati. Trebalo je da dođe kući za Božić, ali je bio nešto sprečen - uz osmeh je završio Srejović koji živi u Kragujevcu i zahvalio se što smo ga pozvali.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas