Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Омиљени кандидат, такмичар и финалиста": Огласила се Марија Шерифовић - ево шта "Молитва" и "Рамонда" имају заједничко (ФОТО)

МАрија Шерифовић се огласила на свом Инстаграм профилу после финала "Песме за Евровизију"

1709474509_Foto-Ataimages.rs-MArija-i-Teya-Dora.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Марија Шерифовић, једина наша победница "Песме за Евровизију", била је у стручном жирију на Изборо нашег представника за овогодишњи Евросонг и победници Теyи Дори дала је 12 поена.

Марија је дала свесрдну подршку младој певачици, али Шерифовићка има свој коначног победника.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - серифовиц

Пошто је завршила своје обавезе према Песми за Евровизију, отишла је право кући и уживала са сином.

- Омиљени кандитат, такмичар и финалиста - написала је уз видео сина Марија.

Да је њен син у сваком тренутку у њеним мислима и уз њу, показала је и тако што је у студио РТС у Таковској дошла у мајици посвећеној сину Марију.

Понела је црну мајицу на којој је на ћирилици и латиници писало "Долази љубав", што је назив песме коју је објавила након што је преко сурогат мајке добила наследника Марија.

Марија Шерифовић једина је успела да доведе Евровизију у Србију и то када је 2007. године у Хелсникију однела победу. Занимљива веза са Теyа Дором лежи управо у броју под којим је наша победница наступала на тадашњој "Беовизији".

Марија је се тада такмичила под редним бројем четири, као и Теyа Дора сада, а то се може протумачити и као весник Теyа Дорине победе у Малмеу ове године.

Подсетимо, Теyа Дора је први избор жирија од којих је добила 12 поена, међутим гласови публике ставили су је на друго место, одмах иза Бресквице, која јој је са песмом "Гнездо орлово, била највећа конкуренција. Међутим, када су се поени спојили, Теодора и њена лила рамонда имале су укупно 22 поена и тиме се нашле на убељивом првом месту. Бресквица је била на другом са седамнаест поенда, док је на трећем била Зорја, на четвртом Констракта, а на петом Зејна.

Српска представница није очекивала победу, али када јој је Марија дала 12 била је сигурна да ће освојити прво место.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas