Oglas
· · Komentari: 0

"Omiljeni kandidat, takmičar i finalista": Oglasila se Marija Šerifović - evo šta "Molitva" i "Ramonda" imaju zajedničko (FOTO)

MArija Šerifović se oglasila na svom Instagram profilu posle finala "Pesme za Evroviziju"

1709474509_Foto-Ataimages.rs-MArija-i-Teya-Dora.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Marija Šerifović, jedina naša pobednica "Pesme za Evroviziju", bila je u stručnom žiriju na Izboro našeg predstavnika za ovogodišnji Evrosong i pobednici Teyi Dori dala je 12 poena.

Marija je dala svesrdnu podršku mladoj pevačici, ali Šerifovićka ima svoj konačnog pobednika.

Foto: Printscreen/ Instagram - serifovic

Pošto je završila svoje obaveze prema Pesmi za Evroviziju, otišla je pravo kući i uživala sa sinom.

- Omiljeni kanditat, takmičar i finalista - napisala je uz video sina Marija.

Da je njen sin u svakom trenutku u njenim mislima i uz nju, pokazala je i tako što je u studio RTS u Takovskoj došla u majici posvećenoj sinu Mariju.

Ponela je crnu majicu na kojoj je na ćirilici i latinici pisalo "Dolazi ljubav", što je naziv pesme koju je objavila nakon što je preko surogat majke dobila naslednika Marija.

Marija Šerifović jedina je uspela da dovede Evroviziju u Srbiju i to kada je 2007. godine u Helsnikiju odnela pobedu. Zanimljiva veza sa Teya Dorom leži upravo u broju pod kojim je naša pobednica nastupala na tadašnjoj "Beoviziji".

Marija je se tada takmičila pod rednim brojem četiri, kao i Teya Dora sada, a to se može protumačiti i kao vesnik Teya Dorine pobede u Malmeu ove godine.

Podsetimo, Teya Dora je prvi izbor žirija od kojih je dobila 12 poena, međutim glasovi publike stavili su je na drugo mesto, odmah iza Breskvice, koja joj je sa pesmom "Gnezdo orlovo, bila najveća konkurencija. Međutim, kada su se poeni spojili, Teodora i njena lila ramonda imale su ukupno 22 poena i time se našle na ubeljivom prvom mestu. Breskvica je bila na drugom sa sedamnaest poenda, dok je na trećem bila Zorja, na četvrtom Konstrakta, a na petom Zejna.

Srpska predstavnica nije očekivala pobedu, ali kada joj je Marija dala 12 bila je sigurna da će osvojiti prvo mesto.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas