Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Он је диван момак, негде смо јако слични": Јелена Карлеуша проговорила о сарадњи са Миланом Станковићем, па се дотакла емотивног живота - "Прво би требало да се разведем"

Јелена Карлеуша је пре неколико дана објавила албум "Алфа" који је изазвао пометње на друштвеним мрежама. Након овог остварења, Јелена је одлучила да своје фанове обрадује и албумом "Омега"

1692776013_jk_promocija_22082023_0127.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Јелена Карлеуша је после 11 година дискографске паузе објавила два албума - „Алфа” и „Омега” у размаку од недељу дана, за која су јој како каже, инспирација биле све животне ситуације кроз које је прошла, те је тако и сама аутор за многе од песама. 

Након конференције за медије на којој се појавила у екстравагантном стајлингу, у интервју за 24седам Карлеуша је открила да ли је после овог пословног успеха спремна за нову љубав, говорила је о сарадњи да Миланом Станковићем, а било је речи и о њеној покојној мајци Дивној Карлеуши.

Која си врата отворила са ова два албума?

- Мислим да ниједна нисам затворила, то је сигурно. Када је реч о музичком шоубизнису дошло је до потпуног померања, то нису врата, то су читаве границе и само неко ко је довољно храбар и ко се не плаши неуспеха може да доживи велики успех. Ризиковала сам да публици пружим нешто што није балкански мејнстрим, то је албум „Алфа”, то је светска музика, пружила сам им други албум да бих обухватила све генерације. Горе хејтери и фанови, сва врата су широм отворена. 

Шта би ти мама рекла на успех који си данас постигла?

- Моја мама би била јако поносна на мене. Мислим да је она енергетски и не само вечерас, него у сваком моменату присутна духом и енергијом.

Чија је честитка изостала вечерас?

- Није ми нико честитао (смех). Изостала је... али морам да будем искрена, да се не огрешим. Мало их је па могу да их набројим. Сања Вучић, Сека Алексић, Наташа Беквалац... Мене је изненадило што су ми честитале, јер нисам навикла на честитке.

Кад си себи рекла „машала”?

- Жена сам која сама себе бодри, научила сам себе на ту аутомотивацију, аутосугестију, аутотерање, на силу ако треба да се борим да устанем. Тешко је бити релевантан 30 година у шоубизнису, а камоли добити нову генерацију и постављати трендове новој генерацији.

Да ли си спремна после овог пословног успеха да се посветиш себи у емотивном смислу и пронађеш новог партнера?

- Ти причаш са удатом женом, прво би требало да се разведем што се није десило. Али да, можда бих могла да се посветим проналаску љубави у свему томе. Љубави које нема. Чекајте, је л' ја делујем као неко ко нема љубави у приватном животу? 

Како је дошло до сарадње са Миланом Станковићем и о чему говори песма „Лудило”?

- Ми смо се нашли управо по лудилу он и ја смо се пронашли на један специфичан начин и то нас спаја. Негде смо јако слични. Он је диван момак и волела бих у будућности да сарађујемо и да се врати у великом стилу на естрадну сцену. 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas