Oglas
· · Komentari: 0

"On je divan momak, negde smo jako slični": Jelena Karleuša progovorila o saradnji sa Milanom Stankovićem, pa se dotakla emotivnog života - "Prvo bi trebalo da se razvedem"

Jelena Karleuša je pre nekoliko dana objavila album "Alfa" koji je izazvao pometnje na društvenim mrežama. Nakon ovog ostvarenja, Jelena je odlučila da svoje fanove obraduje i albumom "Omega"

1692776013_jk_promocija_22082023_0127.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Jelena Karleuša je posle 11 godina diskografske pauze objavila dva albuma - „Alfa” i „Omega” u razmaku od nedelju dana, za koja su joj kako kaže, inspiracija bile sve životne situacije kroz koje je prošla, te je tako i sama autor za mnoge od pesama. 

Nakon konferencije za medije na kojoj se pojavila u ekstravagantnom stajlingu, u intervju za 24sedam Karleuša je otkrila da li je posle ovog poslovnog uspeha spremna za novu ljubav, govorila je o saradnji da Milanom Stankovićem, a bilo je reči i o njenoj pokojnoj majci Divnoj Karleuši.

Koja si vrata otvorila sa ova dva albuma?

- Mislim da nijedna nisam zatvorila, to je sigurno. Kada je reč o muzičkom šoubiznisu došlo je do potpunog pomeranja, to nisu vrata, to su čitave granice i samo neko ko je dovoljno hrabar i ko se ne plaši neuspeha može da doživi veliki uspeh. Rizikovala sam da publici pružim nešto što nije balkanski mejnstrim, to je album „Alfa”, to je svetska muzika, pružila sam im drugi album da bih obuhvatila sve generacije. Gore hejteri i fanovi, sva vrata su širom otvorena. 

Šta bi ti mama rekla na uspeh koji si danas postigla?

- Moja mama bi bila jako ponosna na mene. Mislim da je ona energetski i ne samo večeras, nego u svakom momenatu prisutna duhom i energijom.

Čija je čestitka izostala večeras?

- Nije mi niko čestitao (smeh). Izostala je... ali moram da budem iskrena, da se ne ogrešim. Malo ih je pa mogu da ih nabrojim. Sanja Vučić, Seka Aleksić, Nataša Bekvalac... Mene je iznenadilo što su mi čestitale, jer nisam navikla na čestitke.

Kad si sebi rekla „mašala”?

- Žena sam koja sama sebe bodri, naučila sam sebe na tu automotivaciju, autosugestiju, autoteranje, na silu ako treba da se borim da ustanem. Teško je biti relevantan 30 godina u šoubiznisu, a kamoli dobiti novu generaciju i postavljati trendove novoj generaciji.

Da li si spremna posle ovog poslovnog uspeha da se posvetiš sebi u emotivnom smislu i pronađeš novog partnera?

- Ti pričaš sa udatom ženom, prvo bi trebalo da se razvedem što se nije desilo. Ali da, možda bih mogla da se posvetim pronalasku ljubavi u svemu tome. LJubavi koje nema. Čekajte, je l' ja delujem kao neko ko nema ljubavi u privatnom životu? 

Kako je došlo do saradnje sa Milanom Stankovićem i o čemu govori pesma „Ludilo”?

- Mi smo se našli upravo po ludilu on i ja smo se pronašli na jedan specifičan način i to nas spaja. Negde smo jako slični. On je divan momak i volela bih u budućnosti da sarađujemo i da se vrati u velikom stilu na estradnu scenu. 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas