Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
познати пар

"Он је имао девојку, а ја дечка": Никола Пелц о првом сусрету са Бруклином Бекамом

Никола Пелц и Бруклин Бекам нису се заљубили на први поглед

1662645120_profimedia-0713659807.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бруклин Бекам и Никола Пелц венчали су се почетком пролећа, а како би многи помислили да је ово била љубав на први поглед, ипак је било другачије.

Никола се присетила њиховог првог сусрета, када су обоје били заузети.

Прочитајте још: Принц Хари и Меган Маркл долазе у Британију: Краљица Елизабета у лошем стању

- Упознала сам Бруклина пре шест година на Коачели, преко једног од моје брац́е. Заиста се нисмо слагали. Он је имао девојку, а ја дечка и једноставно нисмо кликнули уопште - испричала је Никола за часопис Вондерланд

Пар је неколико година касније, 2019. почео да се забавља и од тад се нису одвајали.

Бруклин је недавно открио да је спреман да буде тата и да жели да заснује породицу са супругом.

- Увек сам желео да будем млад тата и волео бих да ускоро имам породицу, али кад год моја жена буде спремна, то је њено тело - рекао је за Ентертаинмент Тонигхт.

Упркос својој жељи да оснује породицу, ипак, како каже, то је одлука његове жене, Николе.

- Желео бих десеторо деце, али то је њена одлука - додао је он.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas