Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Он је проглашен за НАЈСЕКСИПИЛНИЈЕГ МУШКАРЦА НА СВЕТУ: Ко је глумац Пол Рад? (ФОТО)

Пол Рад (52) проглашен је најсексипилнијим мушкарцем на свету 2021. године према магазину Пипл (Пеопле).

1636719589_shutterstock_293074499.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Вести је открио водитељ Стивен Колберт у емисији, "Касни шоу са Стивеном Колбертом" тако што је открио најновију насловну страну магазина.

- Свестан сам да ће људи када чују да сам изабран за ово рећи: "Шта?". Ово није лажна скромност. Постоји толико људи који би овај епитет требало да добију пре мене - рекао је шаљиво Пол.

Глумац је прокоментарисао у истом тону како је реаговала његова супруга Џули са којом је у браку од 2003. године:

- Била је запањена и веома слатка. После мало смеха и шока, рекла је "О, добро су схватили" И то је било јако слатко. Вероватно није говорила истину, али шта да каже -  каже глумац.

Фото: Профимедиа

Пре њега титулу најсексипилнијег мушкарца носили су Бред Пит, Том Круз, Шон Конери, Мел Гибсон, Џорж Клуни, Идрис Елба.. Прошле године био је изабран глумац Мајкл Б. Џордан.

Пол је глумац, продуцент и сценариста. Познат је по улогама у комедијама "Откачена плавуша", "Спикер", Преболети Сару Маршал", "Чарлијев свет", "Спикер 2: Легенда се наставља" и многим другим.

Звезду на Холивудској стази славних добио је 2015. године.

Уколико се глумца сећате из његових млађих дана сигурно ћете да приметите да се врло мало променио, па га често питају која је тајна његове младоликости.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas