Oglas
· · Komentari: 0

ONA JE KUMA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Završila je dva fakulteta, bavi se glumom, a deda joj je legendarni sportista (FOTO)

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj izgovorili su sudbonosno "da"

1692859245_Foto-Printscreen-Instagram-raznatovicanastasija.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - raznatovicanastasija
Oglas

Nakon veridbe na Ibici, sada su se u manastiru Rajinac nadomak Beograda venčali, a fotografiju zlatnih burmi ćerka Cece Ražnatović podelila je na svom Instagram profilu.

Tajnoj i intimnoj ceremoniji prisustvovalo je samo 10 najbližih ljudi.

Anastasija je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva, glumicu Taru Milutinović, dok je Gudelju kumovao takođe drug iz detinjstva.

Tara Milutinović je glumica, a mnogi su mnogi još pre nego što se pojavila na filmskom platnu govorili da je zaista mnogo lepa i prognozirali joj veliku glumačku karijeru.

 

Ipak, ono što retko ko zna jeste činjenica da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića. I ne samo to, ova lepotica je i naslednica poznatog televizijskog lica Dragane Milićević, koja ju je dobila u braku sa Urošem Milutinovićem. A sa nekadašnjim fudbalerom bivša voditeljka ima još jednu ćerku Dariu.

O Tari se u domaćim medijima malo toga zna, a ona je zaista neko ko zaslužuje svu našu pažnju. Naime, Tara je završila čak, dva fakulteta.

Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a shvativši da je, ipak, gluma ono u čemu se najviše pronoalazi, završila je i Fakultet savremene umetnosti u klasi Vide Ognjenović.

- Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam se kao da sam pobegla od sebe - otkrila je jednom prilikom mlada glumica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas