· · Коментари: 0

Она је најстарији активни модел на СВЕТУ: Ушла је у ДЕСЕТУ деценију живота, а и даље изгледа невероватно (ФОТО)

Она манекенка има 91 годину

1661582339_Foto-Profimedia.jpg
Фото: Профимедиа

Кармен дел Орефиће је манекена и гумица која је рођена 1931. година. Своју каријеру започела је са само 13 година, док је већ са 15 потписала уговор са "Вогом".

Детињство јој је било веома тешко, с обзиром да њена мајка и она нису имале довољно новца ни за основне потребе. Често је била у дому јер нису могле себи да приуште пристојну собу, а живеле су од продавања одеће коју су саме шиле.

Њена каријера креће узлазном путањом 1947. године, када је добила повишицу, а убрзо након тога се појавила на насловној страни "Вог" магазина.

Имала је прилику да ради са највећим именима као што су Ирвинг Пен, Франческо Скавуло, Норман Паркинсон  и Ричард Аведон, а остала је упамћена по томе што је била Далијева муза.

Прочитајте још: Била је права лепотица, а сада кажу да изгледа као ВАНЗЕМАЉАЦ: Шта се десило БИВШОЈ СУПРУЗИ ШВАРЦЕНЕГЕРА, коју је преварио са кућном помоћницом? (ФОТО)

Зарађивала је на рекламирању доњег веша и позирању за каталоге, па како је била веома успешна, постала је једна од најплаћенијих манекенки 50-их година прошлог века. 

Фото: Профимедиа

Ово је њен рецепт за младалачки изглед: пуно сна, пуно пливања и не размишљати о томе колико вам је година.

Једном приликом је изјавила да не верује у сахране, већ у слављење живота.

“Не верујем у сахране. Верујем у слављење живота, и показивање људима колико ти је стало до њих док су живи.”

У љубави није имала среће, удавала се три пута, а из једног брака има ћерку.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.