Oglas
· · Komentari: 0

Ona je najstariji aktivni model na SVETU: Ušla je u DESETU deceniju života, a i dalje izgleda neverovatno (FOTO)

Ona manekenka ima 91 godinu

1661582339_Foto-Profimedia.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Karmen del Orefiće je manekena i gumica koja je rođena 1931. godina. Svoju karijeru započela je sa samo 13 godina, dok je već sa 15 potpisala ugovor sa "Vogom".

Detinjstvo joj je bilo veoma teško, s obzirom da njena majka i ona nisu imale dovoljno novca ni za osnovne potrebe. Često je bila u domu jer nisu mogle sebi da priušte pristojnu sobu, a živele su od prodavanja odeće koju su same šile.

NJena karijera kreće uzlaznom putanjom 1947. godine, kada je dobila povišicu, a ubrzo nakon toga se pojavila na naslovnoj strani "Vog" magazina.

Imala je priliku da radi sa najvećim imenima kao što su Irving Pen, Frančesko Skavulo, Norman Parkinson  i Ričard Avedon, a ostala je upamćena po tome što je bila Dalijeva muza.

Pročitajte još: Bila je prava lepotica, a sada kažu da izgleda kao VANZEMALJAC: Šta se desilo BIVŠOJ SUPRUZI ŠVARCENEGERA, koju je prevario sa kućnom pomoćnicom? (FOTO)

Zarađivala je na reklamiranju donjeg veša i poziranju za kataloge, pa kako je bila veoma uspešna, postala je jedna od najplaćenijih manekenki 50-ih godina prošlog veka. 

Foto: Profimedia

Ovo je njen recept za mladalački izgled: puno sna, puno plivanja i ne razmišljati o tome koliko vam je godina.

Jednom prilikom je izjavila da ne veruje u sahrane, već u slavljenje života.

“Ne verujem u sahrane. Verujem u slavljenje života, i pokazivanje ljudima koliko ti je stalo do njih dok su živi.”

U ljubavi nije imala sreće, udavala se tri puta, a iz jednog braka ima ćerku.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas