· · Коментари: 0
ДОБРЕ ДРУГАРИЦЕ

"Она је прва узела мог сина Лазара": Маја Николић објавила ЕМОТИВНУ причу о колегиници (ФОТО)

Певачица Маја Николић упутила нежне речи имењакињи.

1643639883_pjimage---2022-01-31T153728.061.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/majanikolic_official

Емотивна прича крије се иза пријатељстава певачица Маје Николић и Маје Оџаклијевске. Николићева је откриле непознате детаље њиховог познанстава и да су једна другој биле велика подржка кроз живот. Објава је многе разнежила: 

- Моја Маја и ја. Обожавам ову слику. Тог лета 2019. смо се дружиле са Владом Калембером и певали сви заједно на Охридском фестивалу у Македонији. Маја и ја се увек сјајно проведемо, трошећи време у хладу борова уз освежавајућа пића, гледајући на величанствено Охридско језеро, или увече у сјајним ресторанима на шеталишту уз живу музику - започела је Маја причу о дружењу са Оџаклијевском у Северној Македонији:

Прочитајте још: Трудна Маша Терзић планира свадбу у иностранству: Ево ко је изабраник (ФОТО)

- Охрид има посебну магију. Град са душом, који волим, и са 365 црквица - храмова, а свака од њих има посебну историјску причу - присетила се Николићева дружења тог топлог лета 2019. године, а онда открила од када датира њихово пријатељство:

- Маја је посебно биће са великим срцем и душом детета. Мој певачки узор, моја естрадна мама. Ја сам Мајина трећа ћерка. Живот чудно спаја људе са сличним тананим осећајима за уметност. Маја је прва узела мог сина Лазара у руке у ГАК-у кад сам се породила, бабица је била Мајина најбоља другарица. Судбина. Маја је величанствена уметница! Моја Маја - стоји у објави Николићеве на Инстаграму.

Њихова прича је многе дирнула, те су коментари подршке и комплименти за две Маје пристизали са свих страна.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.