Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СПРЕМА СЕ ВЕСЕЉЕ

Трудна Маша Терзић планира свадбу у иностранству: Ево ко је изабраник (ФОТО)

Маша Терзић, ћерка генералног директора "Црвене звезде", Звездана Терзића, чека бебу а свог партнера крије од очију јавности.

1643293208_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/mashaterzic
Oglas

Како су медији недавно писали, овај пар се верио, а свадбу планирају ван Србије.

Иако њеног изабраника никад није представила јавности, те се о њему ништа не зна, Ало! пише да је реч о бизнисмену из Београда који никако не жели да се експонира јавности.

"Маша је већ неколико месеци у идиличној вези с дечком који не воли јавност, а она је испоштовала његову жељу, па не објављује фотографије с њим и не открива његов идентитет", рекао је извор за Ало и додао:

Прочитајте још: "НАЈВЕЋИ ОЛОШ НА ЕСТРАДИ": Водитељка оптужила Жику из Зане да је за паре помогао да се њеној сестри одузму деца (ФОТО)

"У другом стању је два и по месеца, а ова вест одушевила је како њу тако и обе породице."

Пар планира ускоро да се венча, а како извор открива, они су то планирали и пре саме трудноће само што ће ово убрзати ствари. Њих двоје не желе да праве велико весеље, само ће окупити најближе чланове својих породица, и да се све обави ван Србије.

"Свадбено весеље било је планирано и пре сазнања да је Маша трудна, ипак сада ће све бити убрзано, а венчање неће бити у Београду, већ у иностранству. План је да се пар изговори судбоносно „да“ у интимном кругу који броји не више од 50 званица, а идеја да сви на договорену и тајну дестинацију отпутују о трошку младенаца", наводи извор који открива и да ће се Терзићева породити ван Србије.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas