Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Она је ЖЕНА Пеђе Стојаковића: Јавност их осуђивала што су заједно, а данас имају троје деце (ФОТО)

Жена Пеђе Стојаковића је Гркиња која се бавила манекенством

1695884710_Foto-Printscreen-Instagram-alekakamila.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - алекакамила
Oglas

Предраг Пеђа Стојаковић се труди да свој приватни и породични живот не експонира јавности, те се на његовом Инстаграму не могу чести видети фотке са његовим најближима. С друге стране, његова супруга, грчка манекенка Алека Камила, активнија је на друштвеним мрежама, па своје пратиоце често почасти и неком породичном фотографијом.

 

Пар се венчао 2006. године, а грчки медији су њихову прославу називали "свадбом деценије". Одржана је у Солуну, граду у ком су се упознали док је Пеђа носио дрес "ПАОК-а", а коштала је, кажу, више од сто хиљада евра.

 

Камила је на себе скренула пажњу још давно, поготово у Америци мада готово да је одмах након удаје за српског кошаркаша ставила тачку на каријеру модела. Данас имају троје деце: Андреја и Максимуса и ћерку Милу. 

С обзиром на то да је пет година старија од Пеђе када је почела да се забавља са кошакркашем није наишла на одобравање јавности. Али, упркос свим критикама, њихова љубав је победила.

Српски кошаркаш сада са породицом живи између Америке и Грчке, а заносна Алека и у петој деценији изгледа прелепо. У врхунској је форми, као у време када је одлучно корачала модним пистама.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas