Oglas
· · Komentari: 0

Ona je ŽENA Peđe Stojakovića: Javnost ih osuđivala što su zajedno, a danas imaju troje dece (FOTO)

Žena Peđe Stojakovića je Grkinja koja se bavila manekenstvom

1695884710_Foto-Printscreen-Instagram-alekakamila.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - alekakamila
Oglas

Predrag Peđa Stojaković se trudi da svoj privatni i porodični život ne eksponira javnosti, te se na njegovom Instagramu ne mogu česti videti fotke sa njegovim najbližima. S druge strane, njegova supruga, grčka manekenka Aleka Kamila, aktivnija je na društvenim mrežama, pa svoje pratioce često počasti i nekom porodičnom fotografijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

 

Par se venčao 2006. godine, a grčki mediji su njihovu proslavu nazivali "svadbom decenije". Održana je u Solunu, gradu u kom su se upoznali dok je Peđa nosio dres "PAOK-a", a koštala je, kažu, više od sto hiljada evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

Kamila je na sebe skrenula pažnju još davno, pogotovo u Americi mada gotovo da je odmah nakon udaje za srpskog košarkaša stavila tačku na karijeru modela. Danas imaju troje dece: Andreja i Maksimusa i ćerku Milu. 

S obzirom na to da je pet godina starija od Peđe kada je počela da se zabavlja sa košakrkašem nije naišla na odobravanje javnosti. Ali, uprkos svim kritikama, njihova ljubav je pobedila.

Srpski košarkaš sada sa porodicom živi između Amerike i Grčke, a zanosna Aleka i u petoj deceniji izgleda prelepo. U vrhunskoj je formi, kao u vreme kada je odlučno koračala modnim pistama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas