Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''Она нема ни један таленат'': Директор агенције која заступа много познатих личности, оштро оценио Меган Маркл

''Смо зато што сте познати, не значи да сте добри у нечему'', прокоментарисао је

1687850196_M-i-H.jpg
Фото: Профимедиа/ Инстаграм принтскрин унитедталент
Oglas

У последње време пословна страна одбеглих чланова краљевске породице не иде најсјајније. Након што су изгубили милионски уговор са Спотифајем, и претрпели бројне критике, сада још неко има нешто да каже на рачун њиховог талента.
Наиме, генерални директор ''Унитед Талент Агенцy'', управо је изнео своје мишљење о томе зашто је Меган изгубила свој подкаст, и зашто је дошло до раскида уговора

У недавном интервјуу, Џереми Зимер је имао да каже следеће:

'' Испоставило се да Меган Маркл није сјајан аудио-таленат, или по свему судећи било какав таленат.''

Он је затим наставио да коментарише како је покушала да искористи своју славу стечену удајом у краљевску породицу, како би створила медијску империју:

'' Знате, само зато што сте познати не чини вас добрим у нечему'', оштро је додао.

Ове критике мора да су болеле, ако су икада стигле до Сасексових, посебно узевши у обзир чињеницу да је Меган били део шоу-бизниса пре него што је постала војвоткиња.

Џереми је иначе са својом агенцијом заступао многа позната светска имена, попут: Мараје Кери, Дј Каледа, Челси Хендлер и Кевина Харта.

Ипак, остаће нејасно да ли се уговор између Меган и Харија и Спотифаја завршио због мањка талента, недовољног садржаја који су направили за новац који су добили, или је ипак нешто друго по среди.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas