Oglas
· · Komentari: 0

''Ona nema ni jedan talenat'': Direktor agencije koja zastupa mnogo poznatih ličnosti, oštro ocenio Megan Markl

''Smo zato što ste poznati, ne znači da ste dobri u nečemu'', prokomentarisao je

1687850196_M-i-H.jpg
Foto: Profimedia/ Instagram printskrin unitedtalent
Oglas

U poslednje vreme poslovna strana odbeglih članova kraljevske porodice ne ide najsjajnije. Nakon što su izgubili milionski ugovor sa Spotifajem, i pretrpeli brojne kritike, sada još neko ima nešto da kaže na račun njihovog talenta.
Naime, generalni direktor ''United Talent Agency'', upravo je izneo svoje mišljenje o tome zašto je Megan izgubila svoj podkast, i zašto je došlo do raskida ugovora

U nedavnom intervjuu, Džeremi Zimer je imao da kaže sledeće:

'' Ispostavilo se da Megan Markl nije sjajan audio-talenat, ili po svemu sudeći bilo kakav talenat.''

On je zatim nastavio da komentariše kako je pokušala da iskoristi svoju slavu stečenu udajom u kraljevsku porodicu, kako bi stvorila medijsku imperiju:

'' Znate, samo zato što ste poznati ne čini vas dobrim u nečemu'', oštro je dodao.

Ove kritike mora da su bolele, ako su ikada stigle do Saseksovih, posebno uzevši u obzir činjenicu da je Megan bili deo šou-biznisa pre nego što je postala vojvotkinja.

Džeremi je inače sa svojom agencijom zastupao mnoga poznata svetska imena, poput: Maraje Keri, Dj Kaleda, Čelsi Hendler i Kevina Harta.

Ipak, ostaće nejasno da li se ugovor između Megan i Harija i Spotifaja završio zbog manjka talenta, nedovoljnog sadržaja koji su napravili za novac koji su dobili, ili je ipak nešto drugo po sredi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas