Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Она није за просечног мушкарца: Јована Јеремић проговорила о интимним стварима

Водитељка поново без длаке на језику

1656914870_jovana-jeremic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Јована Јеремић, важи за нашу најуспешнију водитељку. Поред тога што је њена емисија једна од најгледанијих на телевизији Пинк, она важи и за најатрактивнију жену на нашим просторима.

Прочитајте још: Жени се син Шабана Шаулића: Породица пресрећна

Како је и сама много ватрена и брза, Јована је у есмисји "Сценирање", открила и детаље из интимног живота, па је причала, какви је мушкарци привлаче и шта воли у кревету:

 - Ја сам искрен човек и знам тачно шта тражим. Ко би ти дошао у емисију и рекао ово. Нико. Ја да се фолирам, не пада ми на памет. Ако није успешан, немој ни да ми прилази. Шта мени има просечан мушкарац да шаље поруке. Шта можемо нас двоје да радимо, можемо да сарађујемо али ми причамо о емотивним односима. Извешће ме на вечеру коју не може да плати. О чему ми причамо. Ја онда губим сексуалност. Ја не могу да спавам са човеком коме сам платила ручак. Губим сексуалност тако - рекла је водитељка у "Сценирању" и додала:

- Страствена сам, јако емотивна и дубока. Врло дубока и у сваком смислу то мислим. Интезивна и чудна. Ја волим све да пробам и да осетим. Не мислим само на унутрашња осећања. Волим додир, пољубац у врат, мене јако пале те ствари. Ја сам сва сензуална, сва се најежим. Тачно знам који Јако волим предео око врата, мени је он јако секси. Мислим да су мушкарци доста то заборавили. Заборавили су да буду сензуални, а то јако пали код жена које су страствене и сексуалне. Не волим ништа што је брзо и ништа што је агресивно. Делујем као да сам ја домино дама, али сам заправо потчињена у том сексуалном смислу. Волим да ме изистински љуби и да ми будемо једно - истакла је Јеремић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas