· · Komentari: 1

Ona nije za prosečnog muškarca: Jovana Jeremić progovorila o intimnim stvarima

Voditeljka ponovo bez dlake na jeziku

1656914870_jovana-jeremic.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Jovana Jeremić, važi za našu najuspešniju voditeljku. Pored toga što je njena emisija jedna od najgledanijih na televiziji Pink, ona važi i za najatraktivniju ženu na našim prostorima.

Pročitajte još: Ženi se sin Šabana Šaulića: Porodica presrećna

Kako je i sama mnogo vatrena i brza, Jovana je u esmisji "Sceniranje", otkrila i detalje iz intimnog života, pa je pričala, kakvi je muškarci privlače i šta voli u krevetu:

 - Ja sam iskren čovek i znam tačno šta tražim. Ko bi ti došao u emisiju i rekao ovo. Niko. Ja da se foliram, ne pada mi na pamet. Ako nije uspešan, nemoj ni da mi prilazi. Šta meni ima prosečan muškarac da šalje poruke. Šta možemo nas dvoje da radimo, možemo da sarađujemo ali mi pričamo o emotivnim odnosima. Izvešće me na večeru koju ne može da plati. O čemu mi pričamo. Ja onda gubim seksualnost. Ja ne mogu da spavam sa čovekom kome sam platila ručak. Gubim seksualnost tako - rekla je voditeljka u "Sceniranju" i dodala:

- Strastvena sam, jako emotivna i duboka. Vrlo duboka i u svakom smislu to mislim. Intezivna i čudna. Ja volim sve da probam i da osetim. Ne mislim samo na unutrašnja osećanja. Volim dodir, poljubac u vrat, mene jako pale te stvari. Ja sam sva senzualna, sva se naježim. Tačno znam koji Jako volim predeo oko vrata, meni je on jako seksi. Mislim da su muškarci dosta to zaboravili. Zaboravili su da budu senzualni, a to jako pali kod žena koje su strastvene i seksualne. Ne volim ništa što je brzo i ništa što je agresivno. Delujem kao da sam ja domino dama, ali sam zapravo potčinjena u tom seksualnom smislu. Volim da me izistinski ljubi i da mi budemo jedno - istakla je Jeremić.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.