Oglas
· · Komentari: 1

Ženi se sin Šabana Šaulića: Porodica presrećna

Mihajlo Šaulić navodno će se oženiti do kraja leta

1656878687_mihajlo_saulic_15062020_0005.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Sin tragičnog nastradalog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić, zakazao je venčanje sa verenicom Marinom Velimirović, prenose domaći mediji.

Mihajlo i njegova verenica zakazali su venčanje za spetembar ove godine, piše "Objektiv" i navodi da supružnici očekuju i prinovu sledeće godine.

Pročitajte još: Jelena Karleuša podelila emotivnu poruku ćerke: Evo šta joj je poručila Atina (FOTO)

- Svi su neopisivo srećni zbog svega lepog što im se dešava. Naravno. Čim su budući mladenci saopštili svojim porodicama novosti, počeli su i da se prave planovi za svadbu, tako da su pripreme ovih dana već u toku - rekao je izvor za pomenuti medij.

- Zakazano je venčanje, neki od najbližih prijatelja su već obavešteni, dok će drugi dobiti zvanične pozivnice uskoro. Pošto mladenci žele diskreciju bez prevelike pompe, sve će biti organizovano u okviru jednog prestižnog prestoničkog hotela - dodao je izvor blizak porodici Šaulić.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas