Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Он је био рок музичар, она чувена "Локица": Овако је Јелена Тинска завела легендарног рок музичара

Велика љубав

1659422474_tinska.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Горан Милошевић и Јелена Тинска су се упознали на врло занимљив начин. Јелену је фотографисао фотограф Микица Веселиновић и када јој је донео фотографије ту су биле и оне од Горана Милошевића. Чим их је погледала, питала је Микицу о коме је реч.

Прочитајте још: Никад виђена фотографија трагично преминуле певачице: Ксенију Пајчин не памтимо овако (ФОТО)

Када јој је објаснио да је то Горан из „Генерације 5“, која је тада била веома популаран бенд, она је одмах тражила његов број телефона. Помислила је како би били занимљиво да га поведе са собом на концерт чувеног Леонарда Коена који је требало да наступи на Коларчевом универзитету те суботе.

Назвала га је и представила се, међутим, он није веровао да га зове Јелена па јој је спустио слушалицу. Звала га је поново. Била је упорна и договорили су се да се виде у Шуматовцу. Нису отишли на концерт, а и од тог првог сусрета - нису се више одвајали једно од другог. И то је трајало пуних годину дана.

Горан је живео са оцем који је често био одсутан због посла, а Јелена са својом мајком и двоје мале деце. Време су проводили у његовој кући, виђали се ноћу, а она је ујутру трчала код деце да их спреми за школу док ју је он чекао у оближњем кафеу. Када деца оду у школу, враћали су се код њега и спавали до поднева.

Ишли су и на свирке, а она се трудила да његове наступе не пропушта.

Јелена је била једна од најлепших девојака у Београду. Када ју је Горан видео, била је то љубав на први поглед. Београд је много причао о овом пару, а називали су их и „најромантичнијим паром“. Јелена Тинска је тада певала у рок групи „Лутка“. Често су певали једно другом, а кроз Београд су се возили на Горановом мотору и на тај начин пленили пажњу.

Буран период живота Јелене Тинске

Много су се волели, али и растали јер је у његовом кревет затекла другу девојку. Иако је он тврдио да је није преварио, појашњавајући да је ту само преспавала стјуардеса, девојка од његовог друга директора аеродрома, Јелена му није веровала. Одмах му се осветила тако што је била са његовим другом чија је девојка пресавала у Горановом кревету, а потом је отишла у Нови Сад са другарицом.

Песму "Ти само буди довољно далеко" је посветио управо њој

У јуну је упознала сликара Мићу Узелца. У јулу се удала за њега из ината Горану, а већ у августу развела.

После неког времена дали су својој љубави још једну шансу, али то није потрајало. Горан је био изузетно леп мушкарац и веома популаран. Јелена га је споменула и у својој књизи где је написала да је био „леп као Аполон“.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas