Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Оне не слушају већину наших песама" Реља и Николија проговорили о васпитању њихових ћерки

Реља и Николија имају две ћерке Реи у Хану које успешно крију од очију јавности.

1709452738_nikolija_relja_20072021_0048.jpg
Фото: АТА
Oglas

Ћерке Николије Јовановић и Реље Поповића одрастају далеко од очију јавности, а познати родитељи труде се да својим девојчицама обезбеде жељену приватност и безбрижно детињство.

Из тог разлога, њихове фотографије не деле на друштвеним мрежама, па до сада нисмо имали прилику да видимо како Реа и Хана изгледају.

Ипак, Николијина и Рељина старија ћерка је кренула у школу, а певачица открива како су друга деца реаговала на чињеницу да има познате родитеље.

- Имамо ту срећу да је у одличном одељењу и да родитељи деце са којима иде у школу делује да су сви свесни да су деца деца и да немају телефоне са седам година, нису упућени у нашу музику још.

Нашој деци ми не пуштамо већину наших песама, углавном слушају дечју музику, јер мислим да не треба прерано да одрасту и те песме нису за децу.

Не осуђујем ко пушта, али мислим да треба да се направи неки одабир – објаснила је Николија коју закон још увек штити да њена деца не буду експонирана без њеног одобрења.

– Законом је забрањено да сликају и објављују малолетну децу без одобрења родитеља, нећу ни да размишљам о томе.

Ћерке Николије Јовановић и Реље Поповића унеле су неизмерну радост у њихове животе, а девојчице обожава и поносна бака Весна Змијанац. За сада нам супер иде и океј смо са тим, а када дете напуни 16 година, видећемо шта ћемо да урадимо по питању друштвених мрежа – рекла је за „Еxтра ФМ“.

- Нема ту много математике, ја кувам, оне кувају и праве вашар по кући. Ја нисам строга бака. Напротив. Мајка је строга, а ја сам добра - открила је певачица у емисији Ексклузив.

(Курир) 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas