Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Опуштамо се када одемо негде где нас нико не зна": Певач Реља Поповић проговрио о браку са Николијом

На премијери филма "Видеотека" се Реља Поповић појавио са својом супругом Никоијом и открио детаље из њиховог брака.

1709281080_fest_videoteka_27022024_0032.JPG
Фото: АТА
Oglas

Певач Реља Поповић тумачи главну улогу у филму Видеотека, а домаћим медијима открио је утиске са снимања, па поменуо супругу и најавио нове синглове. 

- Гледао сам филм у више фаза док се радио. Ово је једна урбана бајка са елементима више жанрова, три приче различитих епоха. Није баш да доведемо децу, али није ни да се плашимо када га одгледамо -  казао је Реља који је црвеним тепихом прошетао са својом изабраницом са којом има две ћерке.

- Релативно често идемо у биоскоп. Увек када имамо времена и има нешто добро нађемо начин. Николија је дошла да ужива и погледа филм, занима ме њен коментар свакако. Често размењујемо мишљења -  рекао је Поповић, а на питање како се њих двоје опуштају рекао је:

- Када одемо негде где нас нико не зна, рецимо у Мадрид - истакоа је репер.

Реља је уписао глуму на Факултету драмских уметности, али га је живот одвео путем музике. На питање када би морао да бира, коју каријеру би изабрао, одговара:

- Живот ми је наметнуо да је музика примарна али никада се не зна у којем смеру ће даље тећи. Отом потом. Тренутно сам у студију, до лета ће сигурно бити синглова - казао је Поповић.

Репер је открио и шта му је то било најтеже током стварања овог филма.

- Што се улоге тиче ништа није било тешко, више је тежак тај процес од идеје до реализације. Тежак је пут да у Србији дођеш до премијере - рекао је Реља.

А на питање да ли има неки страх у животу рекао је следеће:

- Можда није страх али не волим корњаче. Некако су ми, не знам како да објасним - закључио је Реља за Блиц. 

(Ало) 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas