Oglas
· · Komentari: 0

"One ne slušaju većinu naših pesama" Relja i Nikolija progovorili o vaspitanju njihovih ćerki

Relja i Nikolija imaju dve ćerke Rei u Hanu koje uspešno kriju od očiju javnosti.

1709452738_nikolija_relja_20072021_0048.jpg
Foto: ATA
Oglas

Ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića odrastaju daleko od očiju javnosti, a poznati roditelji trude se da svojim devojčicama obezbede željenu privatnost i bezbrižno detinjstvo.

Iz tog razloga, njihove fotografije ne dele na društvenim mrežama, pa do sada nismo imali priliku da vidimo kako Rea i Hana izgledaju.

Ipak, Nikolijina i Reljina starija ćerka je krenula u školu, a pevačica otkriva kako su druga deca reagovala na činjenicu da ima poznate roditelje.

- Imamo tu sreću da je u odličnom odeljenju i da roditelji dece sa kojima ide u školu deluje da su svi svesni da su deca deca i da nemaju telefone sa sedam godina, nisu upućeni u našu muziku još.

Našoj deci mi ne puštamo većinu naših pesama, uglavnom slušaju dečju muziku, jer mislim da ne treba prerano da odrastu i te pesme nisu za decu.

Ne osuđujem ko pušta, ali mislim da treba da se napravi neki odabir – objasnila je Nikolija koju zakon još uvek štiti da njena deca ne budu eksponirana bez njenog odobrenja.

– Zakonom je zabranjeno da slikaju i objavljuju maloletnu decu bez odobrenja roditelja, neću ni da razmišljam o tome.

Ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića unele su neizmernu radost u njihove živote, a devojčice obožava i ponosna baka Vesna Zmijanac. Za sada nam super ide i okej smo sa tim, a kada dete napuni 16 godina, videćemo šta ćemo da uradimo po pitanju društvenih mreža – rekla je za „Extra FM“.

- Nema tu mnogo matematike, ja kuvam, one kuvaju i prave vašar po kući. Ja nisam stroga baka. Naprotiv. Majka je stroga, a ja sam dobra - otkrila je pevačica u emisiji Ekskluziv.

(Kurir) 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas