Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Оне су ушле у историју ГРЕМИЈА: Бијонсе и Тејлор Свифт покупиле највише награда

Синоћ су, на 28. додели Греми награда, највише награда покупиле Тејлор и Бијонсе.

1615796103_pjimage-15-.jpg
Фото: Принтсцреен / Yоутубе/ Рецординг Ацадемy / ГРАММYс
Oglas

Бијонсе је у недељу увече освојила 28. Греми, чиме је постала жена са највише награда у историји доделе Гремија, а претекла је Алисон Краус, дотадашњу рекордерку.

Тејлор Свифт и Били Ајлиш освојиле су главне награде на додели Гремија, а Бијонсе је ушла у историју као најнаграђиванија певачица.

Прочитајте још: Хју Грант је 1995. године преварио Елизабет Харли, а разлог је невероватан

Ајлишина песма "Еверyтхинг И Wантед" освоијла је награду за песму године, а Тејлорин "Фолклоре" за албум године. Оно што је занимљиво је да су само још три извођача успела да три пута освоје награду за албум године, а то су Френк Синатра, Пол Сајмон и Стиви Вондер.

Прочитајте још: Да ли је ово нови план Меган Маркл? Светски медији брује о могућој промени професије некадашње глумице

Тејлор је прва жена која је 3 пута освојила награду за албум године!

Песми "Не могу да дишем" ("И Цан'те Бреатхе") извођача Х.Е.Р. припао је Греми за песму године у категорији у којој се награда додељује ауторима, а не извођачима. Написана је као посвета "Блацк Ливес Маттер". И Бијонсе је свој албум "Блацк Параде" посветила покрету "Блацк Ливес Маттер".

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas