Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Они су изгубили БИТКУ од исте тешке и смртоносне болести: Познате личности које су преминуле од карцинома плућа

Поред Зорана Калинића и они су изгубили борбу од ове подмукле боелсти

1672922743_54987_poznate-licnosti-karcinom_f.jpg
Фото: сарицс, Алекса Станковић, Петар Милошевић, В. Данилов
Oglas

Певач Зоран Калезић преминуо је у 73. години након дуге и тешке болести.

Он је изгубио битку са карциномом плућа, а у својим интервјуима говорио је да је свестан колико је ова болест подмукла и тешка. Певач је чак причао да осећа да му се ближи крај.

Постоји више од 200 врста рака, а један од оних који имају репутацију најсмртоноснијих је управо рак плућа ова опака болест ретко има јасне симптоме у почетној фази, па ју је тешко открити на време, када је још излечива.

Прочитајте још: Зоран Калезић пре смрти заветовао ПОРОДИЦУ где жели да буде сахрањен: "Нећу у Алеју заслужних грађана"

Нажалост, иста болест пре само 12 дана однела је живот и певачу Масиму Савићу, који је умро 23. децембра у 63. години у болници у Загребу. Његова породица објавила је да се певач није дуго борио са опаком болешћу.

- Наш тата, супруг, понос и љубав, Массимо Савић, напустио нас је након кратке, али херојске борбе. Иако је отишао с овога света, у нашим ће душама живети вечно; насмејан, топао, снажан, пун љубави и саткан од уметности. Заувек ћемо бити твоје цуре. Ени и Мирна" - стоји у објави на Фејсбуку.

Оливер Драгојевић такође годину дана борио са тумором на плућима, а 29. јула 2018. изгубио је животну битку. Оливер је преминуо у 71. години у Сплитској болници.

Глумац Небојша Глоговац карцином плућа на велику жалост открио је у подмуклој фази, и није успео да се избори са болешћу. 9. фебруара 2018. године преминуо је у 49. години. Глоговац за само два месеца изгубио је битку. Агресиван канцер плућа који се "родио" у његовим плућима, брзо је матастазама напао и његову јетру због чега није могао да се оперише упркос свим напорима лекара.

Певачица Уснија Реџепова више од три године боловала је од рака плућа, а своје последње дане провела је у Клиничко-болничком центру у Београду. Како се писало, певачица се свакодневно борила са неиздрживим боловима. Уснија је преминула 1. октобра 2015. године.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas