Oglas
· · Komentari: 0

Oni su izgubili BITKU od iste teške i smrtonosne bolesti: Poznate ličnosti koje su preminule od karcinoma pluća

Pored Zorana Kalinića i oni su izgubili borbu od ove podmukle boelsti

1672922743_54987_poznate-licnosti-karcinom_f.jpg
Foto: sarics, Aleksa Stanković, Petar Milošević, V. Danilov
Oglas

Pevač Zoran Kalezić preminuo je u 73. godini nakon duge i teške bolesti.

On je izgubio bitku sa karcinomom pluća, a u svojim intervjuima govorio je da je svestan koliko je ova bolest podmukla i teška. Pevač je čak pričao da oseća da mu se bliži kraj.

Postoji više od 200 vrsta raka, a jedan od onih koji imaju reputaciju najsmrtonosnijih je upravo rak pluća ova opaka bolest retko ima jasne simptome u početnoj fazi, pa ju je teško otkriti na vreme, kada je još izlečiva.

Pročitajte još: Zoran Kalezić pre smrti zavetovao PORODICU gde želi da bude sahranjen: "Neću u Aleju zaslužnih građana"

Nažalost, ista bolest pre samo 12 dana odnela je život i pevaču Masimu Saviću, koji je umro 23. decembra u 63. godini u bolnici u Zagrebu. NJegova porodica objavila je da se pevač nije dugo borio sa opakom bolešću.

- Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga sveta, u našim će dušama živeti večno; nasmejan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umetnosti. Zauvek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna" - stoji u objavi na Fejsbuku.

Oliver Dragojević takođe godinu dana borio sa tumorom na plućima, a 29. jula 2018. izgubio je životnu bitku. Oliver je preminuo u 71. godini u Splitskoj bolnici.

Glumac Nebojša Glogovac karcinom pluća na veliku žalost otkrio je u podmukloj fazi, i nije uspeo da se izbori sa bolešću. 9. februara 2018. godine preminuo je u 49. godini. Glogovac za samo dva meseca izgubio je bitku. Agresivan kancer pluća koji se "rodio" u njegovim plućima, brzo je matastazama napao i njegovu jetru zbog čega nije mogao da se operiše uprkos svim naporima lekara.

Pevačica Usnija Redžepova više od tri godine bolovala je od raka pluća, a svoje poslednje dane provela je u Kliničko-bolničkom centru u Beogradu. Kako se pisalo, pevačica se svakodnevno borila sa neizdrživim bolovima. Usnija je preminula 1. oktobra 2015. godine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas