· · Коментари: 0
ВИП

Опљачкана Рада Манојловић током НАСТУПА: Лопови упали у БЕКСТЕЈЏ, интервенисала и ПОЛИЦИЈА

Певачица је доживела велику непријатност током викенда кад је наступала изван Београда.

1631534474_rada.png
фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Online

Певачица Рада Манојловић певала је протеклог викенда у једном клубу ван Београда, а док је била на сцени, у бекстејџ су упали лопови у намери да је опљачкају.

Како преносе домаћи медији, док је обезбеђење било око певачице током наступа како би контролисало да се неко из масе не би попео на бину, два непозната мушкарца кришом су се завукла у бекстејџ, где је Рада држала своје ствари, међу којима је било и скупоцености.

Прочитајте још: Бекуту и Мрку уцењују снимком: Од певачице ће уцењивачи тражити 10 хиљада евра

Обезбеђење је наводно спречило пљачкаше да однесу 500 евра и сат марке "Ролекс", који вреди око 7.000 евра.

- Кад је Рада стигла на наступ, сместила се у собу за госте у клубу, поправљала је шминку и фризуру. После је с бендом изашла да пева, све је било како треба, а ствари су остале у тој соби где се сместила. Обезбеђење је кренуло са њом, то је велики клуб и сви гости се надгледају да не би дошло до неког хаоса, али су организатори у брзини заборавили да закључају собу са стварима. Док је наступ трајао, четири момка из обезбеђења потрчала су низ ходник. Нико није имао појма шта се дешава и мислили смо да је рација. Рада је наставила да пева, прву паузу је направила после сат времена, и тад су јој рекли да су два мушкарца покушала да је опљачкају - прича извор за "Српски телеграф", који се наводно нашао на лицу места.

Како се даље наводи, лопови су из собе понели певачицину торбу у којој је било 500 евра и скупоцени сат, а обезбеђење их је затекло на вратима кад су се упутили ка излазу.

- Пљачкаши су видели да у торби има кеша. Вероватно нису ни бројали новац кад су видели ролекс. Пришли су и гардероби која је била закачена да би видели да ли има још новца у џеповима, па су почели да беже. Обезбеђење је позвао момак који ради у клубу јер је видео да сева блиц из просторије која је требало да буде закључана. Гориле су дотрчале, отеле им ствари и избациле их напоље. После смо видели да је дошла и полиција, али се журка наставила, ништа се није прекидало. Ради су тек на паузи рекли да су покушали да је опљачкају. Она се смејала, знате већ њу. Само је рекла: "Добро је што нисам имала више пара у торби. Да су однели и ово што имам, морали бисте ви да ме возите кући" - прича извор.

Певачица се поводом овог немилог догађаја још увек није оглашавала за медије, нити је коментарисала ову ситуацију на друштвеним мрежама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.