· · Коментари: 0

Организатори венчања Бруклина Бекама узвратили су тужбом породици Пелц: "Немамо ништа осим поштовања према Бекамовима"

Прича о венчању пара се не стишава

1675608432_profimedia-0737865774.jpg
Фото: Профимедиа

Бруклин Бекам и Никола Пелц венчали су се прошле године, али прича о догађају који је пратио свет се не завршава. И то не у позитивном смеру.

Прошле недеље, невестин отац, милијардер Нелсон Пелц, покренуо је тужбу, тражећи да организатори венчање врате депозит од 159.000 долара због наводних „грешака“. Ипак, сада долази до обрта јер су у сами организатори узвратили тужбом, преноси Дејли Мејл. Они тврде да су вредно радили како би осигурали да венчање вредно 3,5 милиона прође беспрекорно прошлог пролећа.

Жене које су тужене истакле су да су провеле 17 година развијајући свој посао и кажу да никада раније нико није подено ниједну жалбу против њих, рекле су у интервјуу за Тхе Маил.

Пелтзеови су имали велике планове за тродневно венчање на породичном имању вредном 75 милиона фунти у Палм Бичу на Флориди, а долетело је пет стотина гостију из целог света. У тужби је наведено да су се организатори погрешно представили као сјајни, а показали су се да нису у стању да изведу тако сложен догађај. Тужба садржи мејлове у којима Никола говори планерима да је „уморна од налажења њихових грешака".

У свом оглашавању организаторке су истакле да против Бекамових немају ништа и да је Бруклин био изузетан џентлмен.

- Бруклин је веома слатка особа. Опходио се према нама са поштовањем и љубазношћу. Он је џентлмен. Немамо ништа осим поштовања према Бекамовима - преноси Дејли Мејл.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.