Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Оснивач АЛЛЕГРО бенда изнео шокантне детаље о групи: Ево због чега се годинама судио са Слађом!

Света Андрић, оснивач "Аллегро бенда", по први пут је у јавности причао о распаду једне од најпопуларнијих група, а како каже, новац и похлепа појединих чланова били главни узрочници што је овај састав пукао.

1635751092_sladja-10.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Иначе, прошла је скоро читава деценија откако се бенд распао, а оснивач ове групе је сада проговорио о главним разлозима разилажења, као и бесправном коришћењу имена и судском спору који је на крају добио, а том приликом је и истакао да се уметничког имена неће одрећи.

Прочитајте још: Глумца Петра БЕНЧИНУ сви знате, али да ли знате како изгледа његов рођени брат кога гледамо у НАЈНОВИЈОЈ ТВ СЕРИЈИ? (ФОТО)

- Света Алегро био и остао и једини који има право да користи то име - казао је он на почетку разговора, а потом истакао да је чак 11 година трајало доказивање да је уметничко име Аллегро заправо Светино.

Наиме, певач објашњава како је он са братом Владом Тршом основао овај бенд давне 1999. године и да је сву уштеђевину уложио у албум, а да је Слађа заправо постала део групе тек четири године касније.

Суђење са Слађом

- Започео сам бенд са братом, који иначе и свира и пева, а касније нам је придружио и трећи човек и тако смо наступали три године. Касније су дошли други чланови, а Слађа је дошла у групу тек 2003. године. У оснивање Аллегро бенда укључио сам читаву фамилију. Сећам се, у то време је баш била беспарица, али постојало је нешто што се звало Институт девизне штедње, неким случајем је остало нешто на очевом рачуну и није било лако доћи до тих средстава и да се подигне тај новац, међутим ипак смо успели и уложили смо сав новац у тадашњи албум - започео је своју исповест оснивач бенда и једини члан који данас полаже права на уметничко име Аллегро.

Света каже да је приликом склапања бенда међу члановима владало велико пријатељство, али су се временом ствари промениле.

- Када смо бирали чланове, гледали смо да то буду људи који су нам били блиски. Ми смо заправо једно друго нашли, били смо више него другови. Слађа је иначе ишла са мојим братом у обданиште, у школу, сви смо суграђани и знали смо се и пре тога - прича Света, а питање зашто је 2011. године дошло до распада, он одговара:

- Не знам зашто је 2011. године дошло до распада, али вероватно су то дијаментрално супротни погледи на начин бављења послом, а на крају похлепа и жеља за новцем. У 2011. десио се апсурд. Океј, разишли су се многи бендови и то није спорно, али догађаји и дешавања након тога довели су до питања свих питања - истакао је он.

Распад групе

Ипак, кап која је након распрада групе прелила чашу и натерало Свету да затражи правду, била је Слађина изјава у једној емисији да је она заправо "Аллегро бенд".

- Кулминација је настала Слађином изјавом у једној емисији где је рекла да се нека двојица (прим.аут мој брат и ја) лажно представљају као Аллегро бенд и молила газде да воде рачуна и да не запошљавају тај бенд, јер тамо где је она ту је бенд. Ту се завршио наш разговор и покренута је тужба за повреду жига против свих њих, не само против Слађане. Апсурдна је ствар да се све пребацило на Слађу, и да се судимо она и ја. Истина је да смо се судили ја и четири члана бенда - истакао је Свет који се чак десет година судио са бившим колегама, укјучујући и Слађу, који су, како каже, практично отели нешто што је он направио.

- Никад није било питање да ли је Слађа звезда, да ли је добра певачица, да ли су они добри музичари, јер то није моје. Са ове дистанце, сматрам да није требало да уђем у такву причу, јер ми то није требало у животу да се 10 година препирем и потрошим 10 година свог живота, уместо да сам радио на својој каријери - сматра Света који је 2016. године добио пресуду да је власник имена "Аллегро".

- Од 2016. године не постоји бенд, преостала два члана су добила отказ, остали су само Слађа и господин бубњар (прим. аут Шаран) који се и даље представљају као Аллегро и више не желим да улазим у ту причу. Опростио сам, али никада нећу заборавити. Не могу да кажем да нисам Аллегро кад ме сви знају као Свету Аллегро - каже певач у исповести.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas