· · Коментари: 0

"Никад нисам јела колико желим": Тања Бошковић открила шта јој је највише фалило у житоту

Једна од наших најлепших глумица је увек морала да се труди да би изгледала тако

1657635263_tanja_boksovic_zanka_stokic_08052022_0054.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Тања Бошковић је позната по многим улогама које је тумачила у домаћој кинематографији. Она је права дама и жена која је увек бринула о свом изгледу. И ако је на прагу осме деценије живота, и даље је у току са свим модним трендовима. 

Она је открила чега је све у животу остала жељна и шта би често волела да ради да је имала прилику за то.

"Како да вам кажем, мало је дана које сам провела да ништа не радим. Ако сам имала три таква дана у свом животу за ових 70 година. Знате, то је оно чувено: 'Е, сад, пауза', а у паузи ћу узети да оперем судове", искрено је рекла Тања Бошковић у емисији "Кец на једанаест" на К1 телевизији.

Прочитајте још: Силовали су је са 9 година, а у 14. години је остала трудна: Језиви детаљи из живота Опре Винфри које нико није знао

Такође, једна од ствари коју би радила да је могла и да јој је тело то дозвољавало је било да једе колико жели. Морала је да брине о свом изгледу и линији и због тога није могла да дозволи себи тај луксуз да се преједа. 

"Остаћу жељна, знате, многих ствари. Остаћу жељна. Рецимо, остаћу жељна што никад нисам јела колико желим. Никад. Не памтим кад сам се, кад кажете 'Најела сам се!'... Не!", изјавила је глумица.

Њена достигнућа у свету глуме, као и изглед који обара са ногу нико не може да оспори, али ништа од тога јој није пало с неба, већ је морала да уложи велики труд да би остварила све што је себи зацртала. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.